Alla anteckningar inom kategorin Internet/Mina Sidor/Webbkopplingar

Webbkopplingar - Lösningen

Äntligen har jag fått första delen av Webbkopplingar att fungera. INSERT INTO-kommandot som strulat sen starten fungerar nu som det ska vilket gör att länkadresser nu läggs in utan att resultera i felmeddelanden. Lösningen bestod i att plocka bort mellanslag ur kommandot.Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina Sidor/Webbkopplingar.

Söndag 2003-03-02 17:37
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Webbkopplingar ännu en gång

Jag har suttit och pulat med "mina" webbkopplingar idag igen och löst ett av problemen som dykt upp. Tyvärr var det ett nytt problem och inte något av de som hängt med från början. Men återigen får den som vill registrera sig och lägga in adresser och länkar för att testa. Information får ni på sidan vartefter ni knappar in era uppgifter. Förhoppningsvis ska ingenting vara oklart, men eftersom jag vet hur man ska göra så kanske jag omedvetet utelämnat vissa saker?


Testlänk. Hamnar du på Webbkopplingar så funkar den.

Länk till Webbkopplingar


Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina Sidor/Webbkopplingar.

Söndag 2003-03-02 15:23
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!Webbkopplingstest

Ett litet test


Klicka gärna på länken så får du läsa mer om webbkopplingar samtidigt som ditt klick registreras i webbkopplings-databasen. (Om nu allt fungerar som det ska alltså, det är ju bara ett test som rubriken säger.)


Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina Sidor/Webbkopplingar.

Torsdag 2003-02-27 20:48
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!Webbkopplingar

Niklas på Enkelriktat har fått en snilleblixt!Han skriver om hur han skulle vilja kunna följa länkar baklänges. Niklas beskriver det så här:"A skriver något som B läser och inspireras av. B skriver någonting nytt med anknytning till det A skrev och länkar till A:s text. C och D läser B:s text och skriver egna texter med beröringspunkter med B:s text och länkar till den, och så fortsätter det."

Jag har börjat på en sida som gör just detta och antagligen kan jag visa resultatet imorgon.

Andra blogganteckningar i kategorin Internet/Mina Sidor/Webbkopplingar.

Onsdag 2003-02-26 23:11
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Visa äldre anteckningar