Alla anteckningar skrivna i april 2007

Vad händer?

Det börjar hända saker nu.

Lägenheten är uppsagd. Maskin efter maskin på jobbet flyttas. (Ni minns väl..?)
Jag bara väntar på att allt ska bli klart och alla vi som är kvar kan gå hem. Det lär bli innan 22 juli.

Elin, som förresten fyller 32 år idag, grattis kommer att få en inneboende, eller sambo som det väl egentligen heter när jag är klar på Eljo. Jag ska alltså bli Malmö-bo!

Vad har jag för planer för framtiden då? Jag har inte hittat något nytt jobb ännu, men jag letar. Just nu är jag inne på att hitta något inom programmering. Jag har fått ett kort projekt på UB i Lund i sommar och kanske även lite mer i höst.

Jag håller på att ta truck-kort på jobbet. Det är alltid bra att bredda sina kunskaper.

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Söndag 2007-04-29 11:59
7 kommentarer.
Skriv en kommentar!Hockey!

Jag tycker det har varit en bra hockeysäsong. Rögle visade i höstas att man kan mäta sig mot lag med elitserieklass även om man sjönk tillbaka under vintern och slutade sist i kvalserien. Att Skellefteå klarade sig kvar i Elitserien tyckte jag var kul och lika kul var det att Södertälje ersatte Malmö.

Avslutningen i nämnda Elitserie bjöd på stort raffel när det skulle avgöras vilka sista lag som skulle gå till slutspel.

Kul att två outsiders, Linköping och Modo, gör upp om SM-guldet.

Och framför allt, kul att höra gårdagens match, SM-final fem Modo-Linköping i radio.

Jag hoppas Modo vinner och att höra Harald Lückners coaching i förlängning var fantastiskt. Linköping hade fart och energi från ett sent kvitteringsmål under ordinarie speltid och dominerade fullständigt i förlängningen. Under de cirka 17 minuter som behövdes spelas innan segermålet föll vann man skottstatisken med 16-4!

Limköping dominerade och hade två tillfällen att avgöra i numerärt överläge men missade båda. Men Modo gick på knäna och var rejält slutkört och jag väntade bara på ett segermål från Linköping.

Istället får Modo ett numerärt överläge. Lückner tar timeout för att spelarna ska få lite extra vila. Han går igenom vad som ska göras och vilken variant man ska köra.

Sedan tar det inte mer än 20 sekunder av det numerära överläget innan Modo sätter 2-1 och avgör matchen. Rättvist? Inte ett dugg! Kul? Alla gånger!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Sport.

Fredag 2007-04-13 14:07
1 kommentarer.
Skriv en kommentar!