Alla anteckningar skrivna i april 2003

Sveriges VD:ar

Via Korsord.se´s nyhetsbrev fick jag reda på att endast två procent av VD:arna på Sveriges 500 största företag är kvinnor medan tre procent heter Göran. Som tur är kommer dessa siffror inte att vara samma om 30 år. Jag menar, vem döper sin son till Göran idag?


Andra blogganteckningar i kategorin Övrigt.

Tisdag 2003-04-29 18:31
8 kommentarer.
Skriv en kommentar!Skånemejerier + Hästens = Sant!

Ja, hur ska man annars tolka den här bilden?


Men visst, det ger ju en hel del intressanta tankar. Jag menar, vattensäng har man ju hört talas om, och nu kommer nästa generation vattensängar; mjölksängen!


Sen får ju uttrycket "Sova på maten" en helt ny innebörd.


Hur känner mjölkallergikerna inför detta?

Andra blogganteckningar i kategorin Humor.

Tisdag 2003-04-29 18:27
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Glad nyhet för Klipspringer!

Jag tror Klipspringer är ganska nöjd med att Lars-Tommy nu tagit ut Kennedy Bakircioglü till Kroatien-matchen på onsdag sedan Andreas Andersson blivit magsjuk.


Andra blogganteckningar i kategorin Sport.

Måndag 2003-04-28 20:18
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Sökmotor över svenska texter

Nu har jag lagt in samtliga låtar från de sex studioalbum Lars Winnerbäck hittills släppt i min sökmotor. Har umgåtts med tanken på att utöka sökmotorn till att gälla samtliga låtar på svenska. Någon som har lust att hjälpa mig att lägga in texter?Andra blogganteckningar i kategorin Internet.

Måndag 2003-04-28 20:09
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Tidig anteckning

Om 20 minuter är det tänkt att jag ska åka till Linköping och hjälpa min bror att flytta. Lyckades faktiskt vakna en halvtimme innan väckarklockan ringde, så det blev lite tid över, bland annat till en blogganteckning. :)

Det märks att det är april ute. Det regnar och är fortfarande mörkt, men trots det är det tillräckligt varmt för att fåglarna ska kvittra.

Det är förresten april inne också. :)
Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Söndag 2003-04-27 05:13
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Lars Winnerbäck

Jag var på Olympen i Lund igår med min kompis David och såg Lars Winnerbäck och Elin Sigvardsson. Det var en mycket lyckad konsert med god stämning, bra musik och trevliga människor.


Inspirerad av detta har jag idag pulat med en sökmotor över Lars Winnerbäcks texter. Jag har lagt in hans två första skivor hittills. Kika om du vill.Andra blogganteckningar i kategorin Musik.

Lördag 2003-04-26 21:07
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Sömn?

Jag vaknar sällan mitt i natten av att jag behöver gå upp, men i natt så. Kände mig väldigt törstig när jag nyss vaknade så jag steg upp och tog ett glas Pepsi och ett glas mjölk. Vet inte om det var för att jag drömde att jag passerade vägen där jag antar att gräsbranden på Hallandsåsen i påsk härjade. Nä, nu är det snart bara tre timmar tills klockan ringer så jag får försöka sova igen.God natt!


Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Onsdag 2003-04-23 02:57
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!Sveriges nationaldag

6/6 2003:

Kent spelar på ett fullsatt Stockholm Stadion.


Fallet G, den sista boken i serien om kommisarie Van Veeteren släpps. [Via: Bokmärkt]

Andra blogganteckningar i kategorin Böcker.

Tisdag 2003-04-22 21:53
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Finsk-svenskt lexikon

Eftersom det dykt upp en del finska bloggar på blogs.unmade.com så tänkte jag bidra med en finsk-svensk ordbok. Bok är kanske att ta i, men här kommer några ord och uttryck i bästa Hipp Hipp-stil:


Kivettömiä luumuja - Kärnfria plommon

Puolukkahillo - Lingonsylt

Paina läppaä sisään ja avaa - Tryck in fliken och öppna

Ei saa peittää - Får ej övertäckas

Grillihilli - Grillkol

Majto - Mjölk

Käpy - Kotte

Epäselvä - Flummig

Tyyni - LugnSkoldatanätet finns ett Svenskt-Finskt lexikon för den som vill översätta mer seriöst.

Andra blogganteckningar i kategorin Internet.

Tisdag 2003-04-22 20:17
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!Blogg-favoriter

Jag har två bloggar som jag gillar mer än andra när det kommer till andra kriterier än innehållet. (Min favoritlista på blogs.unmade.com innehåller nästan 30 bloggar så skulle jag räkna upp dem så hade det tagit lite mer plats..)Nåväl, de två är dabitch ascii log för att den är så snygg och den andra är Steffanies blogg bara för att den har det ödmjuka namnet logbloggwhatever.."Någon" borde ta och göra en sajt där man kan nominera svenska bloggar till ÅRETS BLOG(G)! i olika kategorier för att sedan i december rösta på de som fått flest nomineringsröster. Allt ska naturligtvis mynna ut i svenska bloggars motsvarighet till Oscarsgalan. (Fast priset lär väl bli Guldbloggen i så fall.)

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Måndag 2003-04-21 16:32
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!Ordvridningar

Min bror skickade mig några ordvridningar från lyscom. Bland annat följande:I serien "Mindre kända kampsportstekniker" presenterar vi:Enbart slag under bältet tillåtna - Pung FuZvinga den Motschtåndare att tala ut om zina problem, ja? - Jung FuSpela oskuldsfull - Jung FruBlåsa motståndaren i ansiktet - Lung FuImponera med programmeringskunskaper - Kung FooSparka på smalbenet med Dr. Martens - Käng FuFäll motståndaren med en patenterad tvåfotsspark - Käng RuMental nedbrytning av opponent med "Kjell Lönnå-metoden" - Sjung Fu"Farsan Baloo ska lära dig att slåss som en riktig björn" - Nalle FuBrottning i kvicksand - Gung FlyGorillakrigföring - Kung Kong

Andra blogganteckningar i kategorin Humor.

Söndag 2003-04-20 16:02
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!Domino

Det finns ju faktiskt kul reklam också. Som den här. Bredband rekommenderas!


Hittades på Buzz.


Andra blogganteckningar i kategorin Internet.

Söndag 2003-04-20 15:43
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Kim Jong Il bloggar?

Efter att ha missat Buzz i några veckor så var det först idag som jag hittade Kim Jong Ils blogg. Eller är det verkligen han? :)Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Söndag 2003-04-20 15:35
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Vad är du värd?

Jag är värd $1,848,030.00.

Vad är du värd?


Andra blogganteckningar i kategorin Internet.

Söndag 2003-04-20 15:18
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Tips-SM

Tips-SM är avslutat för i år. Efter sex veckors tippande hamnade jag på plats 29.588 i Sverige och plats 21 i Båstad. Det är väl ungefär där jag ligger antar jag.


Var hamnade du??

Andra blogganteckningar i kategorin Sport.

Söndag 2003-04-20 13:10
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Ny svensk humorserie

Eftersom det var säsongsavslutning för Hipp Hipp! förra torsdagen så börjar en ny serie idag. Kvarteret skatan heter den, av och med bland andra Rachel Molin (ny bisittare i Snacka om nyheter för övrigt), Vanna Rosenberg, Mikael Syrén, David Batra och Johan Glans.För sex-sju år sedan skrev jag en komediserie som jag skickade till olika kanaler i hopp om att få se det färdiga resultatet. (Detta resulterade bland annat i ett handskrivet brev från .. tada! Per Sinding-Larsen!) Tyvärr var ingen kanal villig att satsa och i efterhand kan man kanske förstå det även om jag fortfarande tycker att vissa saker är briljanta. (Klicka på länken ovan om du vill läsa manuset)


Vad har detta med kvällens seriestart att göra? Jo, jag spånade på en uppföljare som jag tänkte förlägga i ett hyreshus. Det blev aldrig mer än idéer och jag antar att den version som börjar sändas i kväll överträffar den jag aldrig skrev med hästlängder.


Kvarteret Skatan börjar klockan 21.30 i SVT2.

Andra blogganteckningar i kategorin Media/TV.

Torsdag 2003-04-17 20:16
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!blogs.unmade.com

Var kommer alla finska bloggar ifrån? Och nu är vi 100 personer som bevakar bloggar på blogs.unmade.com.


Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Torsdag 2003-04-17 18:19
4 kommentarer.
Skriv en kommentar!Jag är populärare än Mats Sundin!

Ja, åtminstone enligt Google.


Inspirerad av Niklas text om google-sökningar så gjorde jag en sökning på "Mats Andersson" och såg att jag kom först. En sökning på Andersson visade Klocklös i Tiden på 25:e plats och slutligen, en sökning på Mats visade Klocklös i Tiden på en 44:e plats. Mats Sundin hamnade på platsen efter. :)


Glad Påsk!

Andra blogganteckningar i kategorin Internet.

Torsdag 2003-04-17 17:48
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Nytt utvik

Nu har även Peter på Nätkreatur vikt ut sig. Du hittar hans information här.


Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Måndag 2003-04-14 19:15
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Offentligt

Jag tänkte offentliggöra det nu. Jag har sökt en kurs på högskolan i Halmstad och kommer jag in så slutar jag på mitt industrijobb. Jag har lite andra planer också så kanske blir det inte någon högskolekurs, men det får jag återkomma till senare.

Andra blogganteckningar i kategorin .

Söndag 2003-04-13 18:52
8 kommentarer.
Skriv en kommentar!Sista kvalserieomgången

Rögle tog visserligen en poäng borta mot Brynäs, men hamnade sist ändå. Linköping slog AIK och Hammarby utklassade Skellefteå. När alla 10 omgångar nu är spelade ser tabellen ut så här:


1. Linköping

2. Brynäs

---

3. Skellefteå

4. AIK

5. Hammarby

6. Rögle


Ni kommer väl ihåg hur jag tippade? Precis som tabellen slutade, fast med den skillnaden att jag trodde att Hammarby och Rögle skulle komma före AIK. Beviset finns här.Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Lördag 2003-04-12 20:37
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!Jag saknar Rymdimperiet!

När tänker plank dyka upp igen...?


Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Fredag 2003-04-11 23:13
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!Fyra bröllop och en begravning

Jag satt och tittade på ovannämnda film som SVT visade ikväll när telefonen ringde. Det var min kusin som jag inte hört av på ett tag. Han berättade att en gemensam kompis som jag dock inte haft kontakt med på flera år tänkte gå och gifta sig och undrade om jag kunde bidra med några idéer till ett tal. Han gjorde samma sak för sju år sedan (Herregud, vad tiden har gått fort!) när hans tjej (som numera är hans sambo) fyllde år. Jag skrev ihop talet på en halvtimme och de pratar fortfarande om hur bra det var. Jo, jag kände också när jag skrev det att det var något extra. Tyvärr infinner sig den känslan inte nu när jag sitter och funderar över vad man kan skulle kunna ha med i talet till kompisen. Tror ni man kan sno något av talen ur Fyra bröllop och en begravning rakt av utan att någon märker något?

Andra blogganteckningar i kategorin Film.

Fredag 2003-04-11 23:09
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!Rätt och fel om kvalserien

Brynäs och Linköping är klara för Elitserien nästa säsong. Trots det spelas sista omgången som planerat imorgon. Tidigare har det varit så att om det varit klart vilka lag som tar elitserieplatserna före sista omgången så har serien varit slutspelad då, men tydligen gäller detta inte längre. Därför får ni stå ut med ytterligare en tippning och sedan en summering.


Jag tippar sista omgången så här:


Brynäs - Rögle 7-2

AIK - Linköping 6-2

Hammarby - Skellefteå 2-1


Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Fredag 2003-04-11 18:08
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Sista kvalserieomgången?

Om Linköping blir definitivt klara för Elitserien ikväll (man är redan klara i praktiken) så är detta sista kvalserieomgången. I annat fall spelas även den 10:e och definitivt sista på lördag.Så här tippar jag ikväll:

AIK - Hammarby 3-4 efter straffar.

Rögle - Linköping 2-3 efter sudden.

Skellefteå - Brynäs 4-2.


Blir segrarna som jag tippat så blir det alltså inte någon omgång på lördag.
Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Torsdag 2003-04-10 18:52
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Får jag lov att rekommendera?

Det spelas så mycket skräp på radion nuförtiden så jag tänkte rekommendera en skiva som jag garanterar att du inte har. (Om jag har fel är du bara att gratulera.)Skivan är en EP med fem låtar. Artisten är Marcus Dimbodius (bara Dimbodius som artist) från Göteborg som producerat och skrivit rubbet själv. Och detta är BRA!Skivan inleds med två melodiösa spår; Struck by sadness of love och All or nothing. Tredje spåret Love like this är en drygt en minut lång vacker gitarrslinga med text på temat kärlek. Efter denna kommer de två låtarna med hitpotential; Until the end och Not to be here. Until the end spelades också en hel del i P3 för ett par år sedan. Just nu är Dimbodius igång med sin första fullängdare och förväntningarna från min sida är enorma, ungefär som när Kent släpper ny skiva. I väntan på fullängdsdebuten får jag och alla andra dock hålla till godo med EP:n Not Love. Du kan köpa den på www.dimbodius.com eller ladda ner låtarna i MP3-format. Eftersom han inte har skivkontrakt utan betalar allt själv rekommenderar jag att du köper skivan.

Andra blogganteckningar i kategorin Musik.

Tisdag 2003-04-08 21:28
4 kommentarer.
Skriv en kommentar!Mer Stefan Holm

Likheter mellan Mats på Klocklös i Tiden och Stefan Holm på höjder över 2.30:


* Valspråket:

Mats - Det ordnar sig, kanske inte till det bästa, men det ordnar sig.

Stefan - Det ordnar sig, och gör det inte det så går det bra ändå.


* Vi har båda fått vars två parkeringsböter.


* Både Stefan och jag har uppmärksammat att Frodo inte klarade det.


* Både har funderat över veckodags- och månadslåtar.


* Vi gillar citat båda två, fast Stefan är en mer hängiven samlare än undetecknad.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport.

Söndag 2003-04-06 22:27
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Stefan Holm

TV4-sporten hade ett inslag om Stefan Holm ikväll. Han berättade om sitt sifferintresse (om han kommer ikapp en bil med registreringsnummer 240 så kör han om den eftersom det ju "måste" betyda att han klarar 2.40 i nästa tävling), att han ständigt har en bok att läsa och att Kent gått varm i CD-spelaren senaste året.


Någonstans i bakhuvudet så hade jag för mig att Stefan Holm även har en ganska fyllig hemsida. Provade www.stefanholm.se och www.stefanholm.nu utan att få träff. En sökning på Google gav svaret; www.scholm.com. Vad c:et står för vet jag inte, men jag tänkte försöka ta reda på det på sidan.Jag vet inte om man kan kalla det att blogga, men han skriver en hel del krönikor, dagboksanteckningar osv. Till exempel räknar han på ett ställe upp nya artister som han tror kommer att slå igenom inom kort. Det handlar t.ex om B-teens; Fyra långhåriga tonårsgrabbar från Liverpool lirar Beatles låtar - i discotakt, C-teens; En docksöt tjej och fyra hårda tonårskillar lirar Cardigans för fulla muggar - i discotappning osv.. Tyvärr är hans sida uppbyggd med javascript (antar jag) så jag lyckades inte få någon länk till just denna sida, men om du klickar din in på www.scholm.com och sedan klickar på Smått & Gott och i menyn som dyker upp Den "nya" musiken så hittar du den.


Nu ska jag kika vidare och lära mig mer om Stefan Holm.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport.

Söndag 2003-04-06 21:26
1 kommentarer.
Skriv en kommentar!Språk

Det började i morse. Jonas på Blind Höna skrev om sina funderingar och teorier kring Spamish. I eftermiddag skrev Peter på Lägg Ut om studenten Ola Wikander som intresserat sig för gamla utdöda språk.


Språk är ju det grundläggande för att mänskligheten ska kunna utvecklas. Se bara på myten om Babels torn. Människorna ville bygga ett torn för att nå upp till Gud varpå Gud straffade dem genom att ge dem olika språk så att de inte kunde kommunicera och tornet blev aldrig färdigbyggt.Jag minns ett inslag av Släng dig i brunnen där Johan Glans funderade över hur det gick till innan vi lärt oss verbal kommunikation. Han berättade om stenåldersmänniskan som hittade en enorm sten i skogen när han var ute och gick. Han skyndade sig hem för att berätta om fyndet för resten av flocken, men det som i hans huvud lät "Grabbar, jag har hittat världens största sten i skogen!" blev bara till "Öh!" när han försökte förklara vad han sett.Ungefär samma sak är det i Sue Townsends bok "Adrian Moles ljuva liv" som handlar om den i mångt och mycket misslyckade Adrian Mole. Han försöker slå igenom som författare med sin något udda roman "Ack, min hembyggds flacka kullar!" som han till en början skriver helt utan vokaler. Till slut tar han sitt förnuft till fånga och sätter tillbaka dem. Huvudpersonen i Moles bok skriver på en egen roman; "Sparg från Kronk" (som är om möjligt ännu större smörja än Ack, min hembyggs flacka kullar!) som handlar om urtidsmänniskan Sparg och hans familj. Så här lyder första kapitlet; Sparg återvänder:


"Sparg stod på kullens krön och såg ned på Kronk, den boplats där hon fötts. Han grymtade till sin kvinna Barf och hon grymtade tillbaka, ordlöst för orden hade nämligen ännu inte uppfunnits.

De sprang nedför kullen. Spargs mor Krun betraktade sin son och hans kvinna när de nalkades elden. Hon grymtade till Spargs far Lunt, och denne kom till hyddans dörr. Hans ögon smalnade. Han hatade Sparg.

Krun kastade några fler rötter i elden: hon hade inte väntat sig gäster till middagen. Det var typiskt för sonen, tänkte hon, att dyka upp helt oväntat och med en kvinna med uppsvälld mage i släptåg.

Hon var glad att orden inte blivit uppfunna ännu. Hon hatade artigt småprat.

Sparg stod där, framför henne. Hon nosade honom i armhålan vilket var seden när en kronkit återvände från en lång resa. Barf höll sig i bakgrunden och iakttog hälsningscermonin. Det vattnades i munnen på henne. Lukten från de brinnande rötterna fick hennes hunger att flamma upp.

Eftersom orden ännu inte uppfunnits kunde inga nyheter utväxlas mellan mor och son."Sedan finns det de som skriver om tystnad istället.

Andra blogganteckningar i kategorin Skriva/Språket.

Söndag 2003-04-06 18:29
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Sveriges vackraste väg

Riksförbundet Enskilda Vägars (REV) hemsida presenteras idag vinnarna i tävlingen Sveriges vackraste väg. Vinnarna kommer från Idre, Vindeln och Linköping, men jag måste säga att tredjepriset lika gärna kunde kammats hem av någon av alla myllrande småvägar som finns på Hallandsåsen.Detta liknar nämligen en hel del av de vägar som jag brukar försöka passera åtminstone någon gång under sommaren.Tävlingen anordnades för att uppmärksamma att det finns närmare 30 000 mil enskilda vägar att jämföra med de knappt 10 000 mil väg som tillhör det statliga vägnätet, och mer information kommer att presenteras på REVs hemsida under morgondagen.(Om jag inte har fel så har motorvägen mellan Hallandsås motell och Skottorp blivit utsedd till Sveriges vackraste motorvägssträcka så det finns traditioner att försvara för Båstads kommun.)

Andra blogganteckningar i kategorin Övrigt.

Söndag 2003-04-06 17:56
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Jag långsam?

Eller är det hockeymatcherna som börjar för tidigt? Nåväl, det blir inget tippande av åttonde kvalserieomgången heller. Såg just att Rögle ledde med 2-0 mot AIK och att Hammarby - Brynäs stod 1-1. Först imorgon spelas Linköping - Skellefteå.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Söndag 2003-04-06 15:25
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Klipspringer får ta en ny titt

Ja, vad annat kan han göra när han inte läser rätt i tabellen. Det är inte Hammarby som ligger sist. Det tar emot att behöva rätt dig, bäste Klipspringer, men sist ligger Rögle. Jag gjorde rätt som visade tabellen efter första omgången. Efter det har laget sjunkit som en sten. Det var samma visa ifjol, fast då inträffade detta redan i Superallsvenskan. Men att nå kvalserien var ett stort steg framåt och jag tror inte att man varit mogen för Elitserien redan till nästa säsong. Det känns lite avslaget nu när laget inte längre kan fajtas som de två översta platserna, men det är bara att ta nya tag.


Via Klipspringer såg jag att Xipe också har känslor involverade i kvalserien, fast hans lag Linköping ligger betydligt bättre till.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Lördag 2003-04-05 18:00
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Visa sökord

Längst ner i vänstra spalten har jag lagt in en ny finess. Nu visas de 10 senaste sökningarna som gjorts på någon av de vanligaste sökmotorerna som resulterat i ett besök på någon av mina sidor.Inspirerad av Erik gjorde jag också en topplista över mina trognaste kommentatorer under kvällen.


Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden/Min blogg.

Fredag 2003-04-04 22:28
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Kvalserieresultat

Brynäs - AIK 5-1 (för stora siffror)

Hammarby - Linköping 2-3 efter förlängning (jämnare än jag trodde)

Skellefteå - Rögle 5-1


Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Fredag 2003-04-04 21:39
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Fredagsfemma

Peter Lindberg vill ha lite fredagsnöjen även i den svenska bloggsfären, liknande Friday Five. Jag har också snuddat vid tanken, men det har liksom inte blivit mer. Någon som har någon idé kring detta?

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Fredag 2003-04-04 21:12
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Kvällens kvalserieomgång

Jag tippar så här ikväll:


Brynäs - AIK 3-2

Hammarby - Linköping 3-5

Skellefteå - Rögle 5-1


För er som inte är hockey-intressererade; håll ut, snart är det slut! :)

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Fredag 2003-04-04 17:47
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Spektakulär olycka

I onsdags berättade brandmannen som kom på besök hos min kusin + sambo + barn där jag + bror tittade på fotboll att det hänt en olycka en bit bort. Han hade varit och släckt en bilbrand efter vad det verkar en avåkning utför ett stup. Bilen hade varit helt utbränd och föraren gick inte att identifiera. Igår fick jag reda på att det var en tidigare klasskompis bror, tillika en kompis sambos son som satt i bilen. Det känns inte så kul att se Kvällsposten fläka ut bilvraket på sin löpsedel kan jag ju säga..


Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Fredag 2003-04-04 14:44
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Pinsamt..

Missade att det var kvalserie-omgång redan ikväll. Pinsamt värre... Jag erkänner att jag inte hade fått in Hammarbys seger och knappast AIK´s heller. Men Allbäck som målskytt imponerade väl lite i alla fall? :)

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Onsdag 2003-04-02 22:32
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Mest sport

Jag fick kört rundan som jag sprang i måndags tidigare ikväll. 2.48 mil var den. Jag brukar lyckas hålla högre fart än en mil per timme, men inte den här gången. Men så var det första gången jag sprang långt i år också. Tiden var 2.59.05.Ikväll ska jag till Jens och Carina (och Klara) och titta på Ungern - Sverige i EM-kvalet. Jag tippar 1-1. Svensk målskytt? Marcus Allbäck.Det gick hyfsat i förra omgången av kvalserien. För mitt tips alltså, inte för Rögle. Rögle - Brynäs fick jag in och jag hade rätt segrar i de övriga två matcherna även om Skellefteå behövde straffar. På fredag spelas nästa omgång och jag återkommer med nytt tips innan dess.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Onsdag 2003-04-02 18:42
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Inget aprilskämt

Jag tog mig tillfälligt ur min humördal igår och gav mig ut att springa. Jag har inte tänkt springa så långt, men när jag kom hem hade jag varit ute i närmare tre timmar. Gissningsvis sprang jag runt 27 kilometer. Jag hade tänkt köra rundan idag för att mäta, men när jag kommer hem har brorsan börjat gräva upp framför garaget för att dränare. Har han kört ut bilen? Nä, batteriet var slut. Jag blir så trött på allting.. Och ont i benen har jag och inte blev det bättre av att ha stått ganska mycket på jobbet. Men jag klagar inte, det är härligt att vara igång igen!
Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Tisdag 2003-04-01 17:16
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!