Alla anteckningar skrivna i november 2009

En andra summering av Rögles insats i Elitserien 2009/10Precis som förra året så har man samma placering efter både en femtedel av serien (11 matcher) och efter två femtedelar.

Då låg man femma, i år åtta. Man också tagit lite färre poäng i fjol. Efter 22 omgångar hade man 33 poäng i fjol, i år ligger man på 29.

Men det ska man vara realist så är det viktigaste trots allt avståndet ner till kvalseriestrecket. Just nu är det fem poäng ner till elvan Modo som vann senaste matchen lagen emellan (igår) efter sudden death.

Skador och sjukdomar fortsätter att härja i laget, men jag tror inte sjudomsläget varit värre än för andra lag.

Statistiken över hemma/borta-matcher är fortfarande helt upp och ner mot vad man är van vid. Rögle ligger sist när det gäller spelade hemmamatcher och leder(!) fortfarande bortastatistiken. Ifjol var det nästan precis tvärtom.

Man har fortfarande tagit lite färre poäng (fyra) än ifjol vid den här tiden, men å andra sidan var det i november man började tappa så kan man undvika samma djupa formsvacka som i fjol så finns det många poäng att vinna.

I veckan som kommer spelar man återigen viktiga matcher (borta mot Södertälje, hemma mot Skellefteå och borta mot Modo). Det är bara att hoppas att den fina bortasviten fortsätter och att spelet på hemmaplan fortsätter sin islossning (fyra poäng på de två senaste matcherna).

Andra bloggar om: , , , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Söndag 2009-11-22 11:05
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Grattis på sjuårsdan!

Idag är det sju år sedan jag startade Klocklös i Tiden. Senaste åren har den fått stå tillbaka för den här bloggen istället, men den lever fortfarande.

Hoppas för övrigt att dagen blir bättre än gårdagen som gav en utskällning, 8000:- till bilverkstan och så en Rögleförlust på det.

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Fredag 2009-11-13 07:47
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!