Alla anteckningar skrivna i Mars 2009

Pi!

Det slog mig just att det är internationella pi-dagen idag!

Andra bloggar om: ,

Andra blogganteckningar i kategorin Matematik.

Lördag 2009-03-14 11:04
0 kommentarer.
Skriv en kommentar!Den sista summeringen av Rögles insats i Elitserien 2008/2009

Nej, det gick inte. Rögle slutade på elfte plats och nu blir det en oviss kvalserie istället för semester och uppladdning inför nästa säsong.

Nu gäller det att ta till sig av det positiva som trots allt finns. Det finns moral i laget. 0-3 blev 3-3 mot Färjestad sedan man kvitterat med endast en sekund kvar! Man vann klart mot både Modo (6-2) och Södertälje (6-2).

Tränarbytet då? Det känns som det kommer lite för sent. Det hade inte skadat om den tränare som kommit in fått några matcher på sig att i första hand försöka undvika kvalserien, men om det nu inte gick, fått några matcher på sig att lära känna laget innan det verkliga eldprovet.

Nu återstår 10 matcher av säsongen. Sex lag krigar om två platser. Blir det lika jämnt och spännande som ifjol? Inför sista matchen hade då fyra lag fortfarande chansen att ta sig upp. Med 30 sekunder kvar av matchen Rögle – Mora hade tre lag fortfarande chans att ta den sista platsen (Brynäs var redan klara). När Rögle gör 2-1 med 26 sekunder kvar så tar man den nödvändiga segern och gör Brynäs sällskap. Jag har en känsla av att det avgörs något tidigare i år.

Andra bloggar om: , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Måndag 2009-03-02 16:26
2 kommentarer.
Skriv en kommentar!