Alla anteckningar skrivna i november 2020

Bloggkommentarer

Äntligen! utropar ingen, men nu ligger kommentarerna i rätt tids-ordning.

Tidigare verkar jag ha tyckt att det viktigaste var att den senaste kommentaren syntes överst, men det gjorde ju att svaret på kommentaren hamnade över och gjorde tråden förvirrande.

Men nu (äntligen?) är det åtgärdat.

Jag noterar också att jag under de senaste två månaderna fått mer än dubbelt så många (7 mot 3 är ju visserligen inga uppseende mängder, men ändå!) kommentarer här på Klocklös än de senaste fyra åren dessförinnan!

Kul förstås, men också lite förvånande. Berätta gärna hur du hittade hit.

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden/Min blogg.

Torsdag 2020-11-26
1 kommentarer.
Skriv en kommentar!Bloggen blir myndig!

Idag är det 18 år sedan jag tankade upp mitt egenprogrammerade bloggverktyg och skrev den första anteckningen på Klocklös i Tiden.

Och vilket år det har varit...

Corona-pandemin är förhoppningsvis ett minne blott nästa gången bloggen fyller år, men just nu är det värre än någonsin.

Vi har börjat hälsa med armbågen, vi bjuder inte hem vänner, jag och sonen sitter kvar i bilen eller tar en promenad medan mamma handlar.

Och även om standup-gigen är färre än någonsin och just som hösten såg ut att öppna upp sig med flera roliga bokningar så bokades de av ett efter ett.

Igår hade jag dock den stora ynnesten att få hålla en föreläsning tillsammans med Elin om vår föreningen Teckomatorps Humorfabrik för ett gäng entusiastiska arrangörs-studenter på Fridhems Folkhögskola i Svalöv. Mycket roligt och något jag gärna skulle göra mer av.


Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden/Min blogg.

Fredag 2020-11-13 18:43
1 kommentarer.
Skriv en kommentar!