10 år!

Grattis på tioårsdagen, bloggen.

Herregud vad tiden har gått! Så mycket skoj vi har haft. Jag borde naturligtvis haft en genomgång år för år på vad vi varit med om sedan den där dan för 10 år sedan när mitt egenhändigt programmerade bloggverktyg äntligen var klart och första posten kunde skickas upp. Men det får bli en annan dag. Livet har kommit emellan. Just idag är det hantverkare och standupgig som hindrar mig. Men kanske imorgon. Eller på torsdag. Eller aldrig. Vi får se.

Men grattis bloggen! Hoppas du får mycket tårta och paket idag. Det är du värd.

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden/Min blogg.

Tisdag 2012-11-13 17:17
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. Bengt O. Karlsson (Flarnfri schalottenlök)

Hej Mats,

Även jag ber att få framföra mina gratulationer. Jag antar och hoppas att det faktum att du inte skriver så mycket beror på att du har ett rikt och aktivt liv utanför bloggeriet.

Allt gott

Bengt

2012-11-15 18:21

2. steffanie (steffanie.net)

Grattis bloggen och Mats! Det är vid sånna här tillfällen man inser hur många feeds man egentligen har stoppat in i sin Google reader :-)

2012-11-16 07:32

3. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Hej Bengt och Steffanie!

Ja, nog är livet rikt och innehållsfyllt alltid! Fast största anledningen till att det inte händer så mycket här är för att jag har en annan blogg på http://www.mats-andersson.se Bloggar visserligen bara om standup och humor där.

Kul att jag är kvar i era rss-läsare. Känner igen det där, Steffanie. Plötsligt står det en etta efter en blogg man trodde var nedlagd sedan länge. Kul känsla! :)

2013-02-25 09:44

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info