Anders

Grattis på namnsdagen!

Min far heter Anders, mina bröder heter Anders och jag heter Anders. Ja, i andranamn alltså, det hade blivit lite konstigt annars när mamma sagt "Kan du komma hit en stund, Anders?"

Jag har inte uppdaterat min blogg på ett tag. Inte för att jag tröttnat, långt därifrån, jag bloggar till och med i ett block bredvid sängen innan jag går och lägger mig. Nä, anledningen är en annan och inte alls särskilt rolig. Hårddisken rasade i måndags och igår fick jag reda på att den var stendöd och inte gick att rädda. Mp3:or, dokument under i alla fall sex års tid, drygt 3000 kort jag tagit med min digitalkamera, mail, bokmärken och en massa annat, borta. Jag har fått många frågor och pikar om att ta backup. Precis som när jag fick bilen stulen för att jag parkerat den vid vägen och inte bakom huset. Visst, jag hade kunnat köpa brännare för länge sedan och antagligen räddat en del. Visst, jag hade kunnat parkerat bakom huset och inte fått bilen stulen, men frågan jag ställer mig är hur folk kan gotta sig så åt andras olycka? Man märker vilka som är ens vänner och vilka som bara är ytliga kompisar när nåt sånt händer.

Sedan finns det folk som inte har dator och som undrar varför det är en så stor grej att bli av med program och sånt, datorn fungerar ju med ny hårddisk. Det är ungefär lika korkat som att säga till någon som haft inbrott och blivit bestulen på personliga minnen och saker man haft i bokhyllan, till exempel CD-skivor, böcker, filmer, prydnadssaker, fotoalbum med mera att det är väl inte så farligt, du har ju bokhyllan kvar och huset fungerar ju ändå.

Fast jag blev på lite gladare humör när jag fick Telia ADSL att fungera och lite
snabbare än vanligt kunde surfa in och titta vad som hänt i de bloggar jag följer.

Direkt eller indirekt var min blogg omnämnd i två av dessa vilket höjde egot ett par decimeter.

I Värsta språket i torsdags fick vi lära oss att svenske kockens förebild var en
nervös dalmas som i amerikansk TV lagade mat och pratade dalmål. Så kan det vara.

Varför tycker jag att det till vänster står "För dig som inte kan få nog av könsord"? Korsord är det ju!

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Lördag 2002-11-30
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info