Lite kul och mycket bloggar

Tommy har gjort det igen! Det börjar bli lite långtråkigt att behöva skriva det efter varje ny satirisk tolkning av verkligheten på hans sida, men jag gör det ändå. Tommy har verkligen gjort det igen!


...


Apropå satir så har Plank på Rymdimperiet gjort ett mer visuellt satiriskt inlägg som kan beskådas här. Jag skrev till honom att det hade varit ännu roligare om det stått MÄPP! istället och lovade komma med en förklaring. Här kommer den!Föreställ dig följande scenario:Du står i kö i en matsal tillsammans med dina arbetskamrater. Till höger om dig har du utgången. Till vänster om dig passerar de arbetskamrater som fått sin mat. Det är vackert väder ute. Vissa av dina arbetskamrater går ut och sätter sig. När du står i höjd med utgången kommer en arbetskamrat och ställer sig bredvid dig som om han tvekar över om han ska sitta inne eller ute. Till slut bestämmer han sig för att sätta sig ute och vänder sig mot dig. Du ser bilden framför dig, va?Det mest logiska hade ju varit att arbetskamraten sagt

-"Ursäkta, kan jag få komma förbi?"Men det gör han inte. Han säger: MÄPP!Tidigare publicerad i min dagbok.


...


Antoni vann Robinson och på Aftonbladet.se skriver man om sveket mot Mirre och listar även hur man tror att deltagarna röstat. Är det framtidens nyheter? Kommer tidningarna att skriva om vad man tror att folk tycker och tänker?


Apropå på tro och tycka och tänka så blev jag kallad för "smutsig antirasist" i min gästbok i natt. När jag såg det nu idag så hade jag inget annat val än att gå och duscha. Smutsig vill man ju inte vara.


...


För en gångs skull är kent.nu dåligt uppdaterad. Det står att Kent är nominerade i två kategorier i P3 guld. Galan ägde rum i torsdags och Kent tog hem de två utmärkelserna man var nominerad i; årets låt och årets grupp. När jag ändå är inne på Kent så kan jag ju berätta att FF är på väg neråt på Tracks och är nia nu. På Svensktoppen ligger den kvar på tredje plats.


...


Det är lite stiltje i den svenska bloggsfären för tillfället. Eller i alla fall i den del av den svenska bloggsfären som jag tar del av. Klipspringer har tagit time out men återkommer nästa vecka. Thorvald kopplar av med alternativ uppkoppling fram till vecka åtta.


...


Jag hade elva rätt på tipset igår. 17 kronor! YES!


...


Ikväll skrev Erik ett mycket intressant inlägg om Sourze kontra bloggar. Personligen tycker jag det är mer värt att skriva på min egna hemsida där jag får cirka 2500 besök per månad än att betala 300:- för att få vara med på en sida med 160.000 besök per månad. Jag vet inte hur många besök andra svenska bloggar har, men jag har på tre månader fått en stabil besökarkrets till min blogg och jag vet att hemligheten inte ligger i det jag skriver utan att jag uppdaterar ofta. Jag skriver efter devisen "hellre än bra" medan de flesta andra svenska bloggare arbetar precis tvärtom. Jag tycker att båda sätten behövs. Det är klart att jag hellre besöker en blogg där skribenten skriver både ofta och intressant, men ingen människa kan leva upp till det. Bevisa gärna att jag har fel!


...


I kväll satt jag och en kompis på den lokala pizzerian. Vi pratade bland annat om den nya komediserien som SVT skulle sända senare på kvällen; Män emellan. Jag sa att den antagligen kommer att vara jättetrist eller halvbra. Jag har inte höga förväntningar på svenska komedieserier med etablerade skådespelare i rollistan. Jag sa också halvt på skoj att jag var rädd för att känna igen mig. Senare tittade på serien, skrattade, kände igen mig och insåg hur kul det är att ha fel för en gångs skull. Det var en kul, svensk komediserie med etablerade skådespelare!

Andra blogganteckningar i kategorin Internet.

Söndag 2003-02-09 21:41
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info