Webbhotell

Jag har tittat runt bland olika webbhotell senaste timmen och har fastnat för något som heter BoxHosting.Eftersom min hemsida i dagsläget passerar 100 MB vilken dag som helst så är så klart mycket utrymme något jag prioriterar. Box-Hostings standardpaket är på 200 MB och har stöd för både ASP och Accessdatabaser. Antalet e-postlådor är 40, alias och forward är obegränsat. De erbjuder utan tvekan flest tjänster av de webbhotell jag kikat på. Titta gärna på deras lista.Uppläggningsavgiften är på ca 375:-, domännamnet kostar ca 625:- per år och paketet (200 MB) kostar ca 90:- per månad.Låter inte detta ganska bra? Någon som har någon erfarenhet av BoxHosting?


Andra blogganteckningar i kategorin Media/Internet.

Måndag 2003-08-11 18:53
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Deras supporttelefon är öppne mån-fre 9-12 om jag minns rätt, men "du kan naturligtvis maila dygnet runt". Ja, men svarar de dygnet runt?

Skickade en fråga till dem för en timme sedan ungefär, vi får väl se när de svarar på den.

Bra frågeställningar du kom med. Det var en del jag inte hade tänkt på.

2003-08-12 19:55

1. Niklas Johansson (Enkelriktat)

Kolla för säkerhets skull om det finns några begränsningar i bandbredds- och processorutnyttjande. Det vore tråkigt om du fastnade i en för liten kostym.

Får du lägga upp underdomäner? Tillhandahåller de statistik? Hur snabb service garanterar de? Dygnet runt är inte så dumt kan jag säga. Det är inte roligt när något händer en kväll och de inte svarar förrän nästa morgon.

Vänliga hälsningar

Niklas

2003-08-12 08:55

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info