Nytt webbhotell?

Efter att ha haft en hel del problem med både mail och FTP så har jag allvarligt börjat fundera på att byta webbhotell.Är det någon som har några rekommendationer? Jag tänkte skaffa en adress, typ www.mats-andersson.se samt ett hotell med möjligheter för både ASP och databaser.Problemet är att jag inte har en aning om hur den marknaden ser ut så rekommendationer är välkomna.

Andra blogganteckningar i kategorin .

Måndag 2003-08-11 09:03
Skriv en kommentar!

Kommentarer:5. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Jag vet inte om det är slumpen eller något annat, men när jag nu testade först FTP och sedan mail så funkade det nästan felfritt igen. (Visserligen för första gången på två veckor...)

Jag antar att det akuta behovet av nytt webbhotell inte är lika akut längre, men förr eller senare byter jag. Tack för era tips! Om ni ursäktar, så har jag 44 mail att läsa. :)

2003-08-11 17:47

4. Marcus (commemoro)

Jag kör min webblogg (MovableType) hos Spacepro (http://www.spacepro.net/) sedan en knapp månad. Jag är hittills mycket nöjd. Snabb och trevlig support, bra priser och vad jag kan se bra up-time. Man får inget shell-konto, utan administrerar allt via CPanel (http://www.cpanel.net/). Numera har Spacepro stöd för nästan alla perl mods som MT kräver också inkl. Image::Magick.

/Marcus

2003-08-11 15:46

3. Niklas Johansson (Enkelriktat)

Jag har använt Websiteproviders (http://www.websiteproviders.com/) i många år och det har i stort sett fungerat felfritt. Dock ska jag påpeka att jag använder deras Unix-konto. Jag antar att NT fungerar ungefär lika bra.

Vänliga hälsningar

Niklas

2003-08-11 11:22

2. steffanie (logblogwhatever...)

N!kke har hittat det här:

http://www.web10.se/

Jisses, what´s the catch liksom...?

2003-08-11 11:19

1. steffanie (logblogwhatever...)

Jag har http://www.wpsyd.com och är hemskt nöjd med allt förutom lagrningsutrymmet vilket kunde varit mer :) Servicen är snabb.

Har tittat på http://www.spacepro.net/ också men ej prövat.


2003-08-11 09:34

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info