En Saab, någon?

I lördags ringde en kompis och frågade om jag ville åka och se Matrix Reloaded. Klart jag ville! Föreställningen skulle enligt kompisen börja 21.00 så vi hann åka inom en pizzeria och äta först.När vi kommer till bion vid halv nio så visar det sig att filmen börjat 19.00 och att de inte har någon 21-föreställning. Jaha, vad gör vi nu?Min kompis föreslog bowling. Visst, vi åkte till bowlinghallen där man även kunde prova på den udda grenen bowling-judo. :)


När vi kom till bowlinghallen så var det stängt..Men har vi inte en gemensam kompis som bor i Ängelholm? Vi provar att åka hem till honom. Vi visste väl ungefär var han bodde (vi har inte varit där) men när vi kom till gatan han bodde på så insåg vi det omöjliga i att hitta rätt. Skit...Vi kan åka hem till mig och se en film istället, sa kompisen. Visst, sa jag.På hemvägen passerade vi den ökända Statoil-macken i Förslöv där Marie (gemensam jobbarkompis) antagligen jobbade under kvällen, fast med vår tur så..Men faktiskt, både hon och sambon (tidigare badmintonmotståndare) var där så vi stannade en stund och pratade väder och vind, skivor och film.När vi kommer tillbaka till kompisens lägenhet har sambon och en kompis till henne ockuperat TV-rummet.-Ska vi gå ner till hamnen och ta en glass? frågar kompisen.

-Bara där inte är stängt...Det var där inte. På vägen ner passerade vi en parkering med en något annorlunda syn. 10-15 nya Saabar i samma färg stod parkerade intill varandra. Exakt hur många de var kollade jag inte och en del svarta hade sprängts in mellan vilket förtog en del av intrycket. Allt vaktades av en Securitasvakt i en Securitasbil.När vi kom tillbaka till kompisens lägenhet fick vi till slut komma åt TV´n och satte oss att se Rock Star (där bandets manager hette Mats vilket en del tyckte var roligt...)När den var slut hade Magnolia nått slutscenen så vi flummade oss igenom grod- (alternativ padd-) regnet.

Klockan var närmare ett när jag kom hem, denna lyckat misslyckade lördagkväll.

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Tisdag 2003-06-17 14:07
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info