Blogg-programmering

Klockan är strax efter 01.00 och kalenderfunktionen är äntligen färdig till 100%. Jag hoppas att den är det i alla fall. Den fungerar på allt jag testat den på så förhoppningsvis gör den detsamma för alla besökare.



Vidare har jag gjort lite snyggare kommenteringsruta till vänster. Svårt att undvika va? :)



Jag har också börjat programmera en förbättrad uppdateringsfunktion, men den har jag inte vågat testa ännu. Jag tänkte nämligen gå och lägga mig nu och om jag börjar testa den och det visar sig att den inte fungerar utan istället förstör en massa filer så är risken stor att jag får tillbringa någon eller några timmar till med att programmera, något jag inte har lust med eftersom jag ska upp och julhandla imorgon bitti...



Ja, det var ju inte så svårt att komma upp idag inte, och inte var det mycket folk som var ute och handlade heller. Inte som jag hade räknat med i alla fall så nu är alla julklappar inhandlade.



Nu tror jag faktiskt att bloggen är färdigprogrammerad! Formen är färdig, nu saknas bara innehållet, men det är bara en tidsfråga. :)



I fredags fick jag en lapp med ett recept som jag inte kan undanhålla er. Jag vet inte vem upphovsmannen är, men den har tydligen florerat på internet tidigare.



"1 dl socker

4 ägg

2 dl torkad frukt

1 tsk salt

1 dl farinsocker

4 msk citronsaft

nötter

2 liter whisky



Ta fram en mellanstor skål.

Kolla whiskyn genom att smaka. Häll whisky i ett decilitermått och drick. Upprepa.

Sätt på elvispen.

Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.

Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.

Kolla om whiskyn fortfarande är god.

Drick ännu en kopp.

Schtäng av elvischpen.

Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt...

Schätt på elvischpen igen..

Om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschskrejsel.

Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.

Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt. De é inte schå noga.

Kolla whiskyn.

Schila citronsaften, lätt till en mat...sched... och schå socker, eller nåt, va fan.

Schmörj ugnen.

Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.

Schläng ut schkålen genom fönschtret, och... schå kolla schen whiskyn.

Gå å lägg dej...

Vem fan känner för å äta en jävla fruktkaka i alla fall...?


Lycka till!"



Idag hittade jag också en idolbild på hunden som är med i Stackars Tom.

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden/Min blogg.

Söndag 2002-12-22
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info