Årets motionslopp i Skåne

Ni som har följt mig på bloggen ett tag vet att jag ger mig ut och springer då och då.

Nuförtiden blir det inte lika långa rundor som när det var som värst, då hände det att jag sprang tre mil, nu är det sällan det blir längre än en.

Under 2015 blev det inte mycket sprunget, men jag har försökt komma igång igen i början på det nya året och varit ute och sprungit i snön flera gånger hittills i år.

Jag och sambon har också investerat i ett lite dyrare löpband som jag dock inte hunnit använda jättemycket ännu då springandet i minusgrader gav mig känningar i ett lår.

Jag har också börjat kombinera springandet med två av mina andra intressen, statistik och programmering, och hoppas snart ha klart en sajt där man kan mata in sina resultat och sen få fram statistik över sin löpning. Jag lägger ut länken här när jag börjar komma nån vart.

Vi får se om jag springer något lopp i år. Tidigare så har jag sprungit både Göteborgsvarvet och Lundaloppet vid flera tillfällen, men nu var det ett tag sedan. Men det finns en hel del att välja på i Skåne så även om det inte skulle bli något av dessa två så finns det fler alternativ. Kolla nedan.

[Sydsvenskan: Motionslopp i Skåne 2016]

Sydsvenskan har för övrigt tagit bort sin betalningsspärr på alla sina nyheter på hemsidan. Läs om varför här.

Andra bloggar om: , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Torsdag 2016-01-21 18:36
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info