Stefan Holm

TV4-sporten hade ett inslag om Stefan Holm ikväll. Han berättade om sitt sifferintresse (om han kommer ikapp en bil med registreringsnummer 240 så kör han om den eftersom det ju "måste" betyda att han klarar 2.40 i nästa tävling), att han ständigt har en bok att läsa och att Kent gått varm i CD-spelaren senaste året.


Någonstans i bakhuvudet så hade jag för mig att Stefan Holm även har en ganska fyllig hemsida. Provade www.stefanholm.se och www.stefanholm.nu utan att få träff. En sökning på Google gav svaret; www.scholm.com. Vad c:et står för vet jag inte, men jag tänkte försöka ta reda på det på sidan.Jag vet inte om man kan kalla det att blogga, men han skriver en hel del krönikor, dagboksanteckningar osv. Till exempel räknar han på ett ställe upp nya artister som han tror kommer att slå igenom inom kort. Det handlar t.ex om B-teens; Fyra långhåriga tonårsgrabbar från Liverpool lirar Beatles låtar - i discotakt, C-teens; En docksöt tjej och fyra hårda tonårskillar lirar Cardigans för fulla muggar - i discotappning osv.. Tyvärr är hans sida uppbyggd med javascript (antar jag) så jag lyckades inte få någon länk till just denna sida, men om du klickar din in på www.scholm.com och sedan klickar på Smått & Gott och i menyn som dyker upp Den "nya" musiken så hittar du den.


Nu ska jag kika vidare och lära mig mer om Stefan Holm.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport.

Söndag 2003-04-06 21:26
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. lars Danielsson

hej
Sitter här i Shanghai o ser på TV närmare bestämt
CCTV 5
Just nu går det ett sportreportage om Stefan Holm o hans bragdehopp o hur hans teknik fungerar trots att ha är reltiv kort.
Ett fint reportage o känns härligt att vara svensk o se det.
Vill gärna att han får reda på att de har koll på honom inom OS.
o gjort en detaljerad uppföljning om honom o hans teknik.
Fixar Du det ?
lars D

2007-11-19 12:28

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info