"Då så.."

Igår blev Steffanie TV-kändis. Det smäller lite högre än mitt nästan radiokändis-drabbel förra månaden. I både ABC (onsdag 19.10 i slutet av sändningen) och i Rapport samma kväll berättade hon om BookCrossing. Det funkar ungefär som SedelProjeket, fast med böcker. Om man skulle ta och starta upp något liknande i Båstad...? Ett enkelt sätt att bli av med böcker på i alla fall.


Men, det jag reagerade mest över var ABC-programledarens avannonsering av inslaget. Han sa "då så!" och gick över till nästa inslag. Det var väldigt mycket Hipp Hipps parodiering av TV3 direkt över det.


"..gapet mellan världens fattigaste och rikaste länder har ökat med 70%. Jaja, det skiter väl jag i. Tja, adjö med er, läget och tja. Läget?"


Ikväll 21.30 kommer fortsättningen. Av Hipp Hipp alltså. Fortsättningen av Steffanie hittar ni här och fortsättningen av BookCrossing (i Steffanies version) finns här (på engelska).(Steffanie är förresten inte klocklös.)

Andra blogganteckningar i kategorin Böcker.

Torsdag 2003-03-27 18:07
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. steffanie (steffanie.net | logblogwhatever...)

Det är mina tyska gener som gör sig påminda! ;-)

Vi diskuterade faktiskt det på bloggmiddagen. Néablog, Elin Idag och jag var först på plats, fem minuter före utsatt tid, och när vi på slaget 18 bara hade fått sällskap av en (1) person till (vart var de andra 15?) berättade hon om ett tysk ordspråk hon lärt sig nyligen, nämligen att "Fünf Minuten vor der Zeit ist die rechte Pünktlichkeit".

Sånt här lär man sig även inom det militära i Sverige. "Att vara i tid är att vara fem minuter före utsatt tid" som mina befäl tjatade om :-)


2003-03-28 14:09

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Intressant att ni inte var fler som kom i tid. Ville alla komma dit sist eller vadå? :)

Men ärligt talat förstod jag inte riktigt vad det hade med mina tankar kring dig och BookCrossing att göra. Förklara gärna (så jag kan känna mig dum). :)


2003-03-28 16:44

3. steffanie (steffanie.net | logblogwhatever...)

Du skrev: "Steffanie är förresten inte klocklös." vilket fick mig att anta att du syftade på mitt armbandsur som syns tydligt på den bild du länkar till. Det kanske var helt fel men därav associationerna till att passa tider och tyska gener.


2003-03-29 19:47

4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Ah, så klart!
Nu känner jag mig dum, precis som jag skrev tidigare. :)


2003-03-29 20:20

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info