Och så kom tennisen..

Jag gillar att spela ibland, eller betta som väl börjar bli ett mer vedertaget ord.

Många av de stora bettingföretagen erbjuder bra bonusar för nya spelare. 100% på insättningen upp till 500kr är inte ovanligt. Man ska dock bara se till att läsa det finstilta. Insättningen måste omsättas ett visst antal gånger och endast spel över ett visst odds räknas in.

Då och då hoppar jag på ett nytt sånt här bonuserbjudande och nu senast var det Expekt.com som lockade med ett gratisspel på upp till 1000kr.

Nu gick inte det spelet in, men jag gick ändå någon hundralapp plus på erbjudandet.

Senare hoppade jag på Unibet som erbjöd bonus på 200% på insättningen upp till 500kr. De hade dessutom väldigt mänskliga omsättningskrav (5 gånger till odds på minst 1.40) så jag satte in 500kr och vips så hade jag 1500kr att spela för.

Målet med mina bonusspel är alltid att behålla bonusen (jag är inte tillräckligt bra för att gå med vinst på lång sikt) och jag har hittat några knep för att underlätta för mig. Att undvika tennis till exempel.

Men så en morgon när jag loggade in så var det bara tennismatcher igång och jag låg på 1490kr så jag tänkte att äsch, ett spel på vinnare av boll nr 1 i gem nummer 3 så är jag över 1500kr igen. Och förlorar jag så spelar jag bara igen med en större insats så jag vinner tillbaka förlusten plus tio kronor.

Problemet var bara att jag förlorade sex spel i rad och ramlade ner på bara lite drygt 800kr innan jag besinnade mig. 800kr är trots allt 300kr mer än jag satte in från början.

Så jag började om därifrån och ligger för närvarande på cirka 950kr så håller jag mig bara till planen så går det lite bättre.

Typiskt förresten att det är just tennis som ställer till det. Jag är uppvuxen i Båstad, har ett telefonnummer som slutar på 15-40 och bor granne med en kvinna som heter Volly (volley). Kan det bli mer tennis liksom?

Andra bloggar om: , , , , , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Sport.

Torsdag 2016-04-07 21:24
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info