Nyupptäckt musik, del III

Efter de två anteckningarna Musik på nätet och Mer musik då jag skrivit om utländsk musik så ville jag den här gången hitta lite ny svensk musik.

Via en Google-sökning på mp3 lyssna hittade jag skivbolaget Labrador och här hittade jag en hel del bra svensk pop. Douglas Heart, Lasse Lindh, Acid House Kings, Ronderlin mfl.

Jag kollade också in en del av den musik som jag tidigare länkat till i bladlöss-arkivet att jag skulle kolla upp. Hittade ingenting av intresse där.

Eftersom jag sett en del blogganteckningar (hittar dem inte nu) om Raymond och Maria så har jag lyssnat in mig på deras två videor senaste tiden. Jag hade lite svårt för deras handklapp och vardagstexter i början, men när jag röstade till Tracks tidigare idag upptäckte jag till min förvåning att Ingen vill veta var du köpt din tröja med just Raymond och Maria var en av de låtar jag röstade på.

Jag beställde lite musik också idag. Oscar III´s EP O3 (jag har tidigare skrivit om Oscar III här) och Elin Sigvardssons singel A person called she. (Elin Sigvardsson skriver jag om här).

För övrigt så har ni väl inte missat att Mine som jag tidigare skrivit om här bland annat, har börjat blogga?Andra blogganteckningar i kategorin Musik.

Måndag 2004-05-10 18:38
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Klistrar den sig fast för att du tycker att den handlar om dig kanske? Nä, men uppenbarligen har den något som man inte märker första gången man hör den.

2004-05-10 19:49

1. David Pettersson (Månhus Beta)

"Ingen vill veta var du köpt din tröja" är livsfarlig. Jag tyckte den var riktigt usel när jag lyssnade på den första gången. Men det finns någon komponent som gör att den klistrar på hjärnan. Härligt negativ text också. Skulle kunnat handla om mig, förutom att jag inte har någon man som byggt en bastu då.

2004-05-10 19:32

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info