Till helgen

Vad ska ni göra i helgen?

Själv ska jag bosätta mig i Kävlinge. Ja, bara över helgen alltså.

I början av 90-talet fanns det en databas man kunde logga in sig på, liknande BBS fast utan filtankning och med text-tv-grafik.

Jag tänker inte skriva så mycket mer om databasen utan den som vill veta mer får helt enkelt läsa min anteckning från den 16 juni i år.

Hur som helst, varje år anordnades det basträff och trots att det snart är tio år sedan HPDatabas lades ned så är vi fortfarande några stycken som träffas en gång om året.

Till helgen är det alltså dags igen. HPD kommer att få besök av mig, David och Bosse och vi kommer inte att ge oss av förrän på söndag.

Träffarna blir alltmer nördiga eftersom vi alla är mer eller mindre teknikfreaks. För egen del tog det riktig fart under första halvåret 2002 då jag köpte ny dator, digitalkamera och mp3-spelare. Under andra halvåret 2002 så ordnade jag också fast internetuppkoppling (Telia ADSL) och i år har jag skaffat trådlöst nät och en ruggigt ny laptop som jag är grymt nöjd med.

Så till helgen kommer vi antagligen att springa fram och tillbaka mellan våra laptops, som självklart är uppkopplade via det trådlösa nätet i lägenheten, och de stationära som kommera att finnas tillgängliga.

Kanske kommer vi också att äta några Toffifee.

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Onsdag 2003-10-29 22:02
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info