Bloggmiddag

Det var bloggmiddag i Malmö i söndags eftermiddag och tyvärr var jag inte med särskilt länge fysiskt och nästan inte alls psykiskt då jag skulle på dejt samma kväll. I samma stad.

Åsk har skrivit om sina upplevelser av bloggmiddagen och påpekar mycket riktigt att Perle flörtade skjortan av mig. Vilken söt liten tjej med smak för menyer. :)

Jag hade gärna suttit kvar längre och framförallt deltagit mer i diskussionerna men som sagt, det kom en dejt emellan. Hur den gick? Det berättar jag kanske senare..

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Tisdag 2006-11-07 02:50
Skriv en kommentar!

Kommentarer:4. Henrik Sundström (Bloggareträffare)

Kul att ses men du gick alldeles för tidigt ju! Dessutom var du inte så engagerad, men det har du nu förklarat bakgrunden till... Hur gick det?

2006-11-12 10:52

3. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Åsa: Ja, det blev verkligen kort tid den här gången. Jag tror nästan vi sågs längre tid i somras när du kom förbi uteserveringen jag satt vid. Haha, jag gillar idén med lösenordsskyddade bloggposter som inte innehåller något. :)
Jag kommer inte att genomföra det, men det kommer nog att bli lite rapporter om vad som händer framöver.

Åsk: Jodå, jag hade kul på dejten men om jag lever ensam runt år 2024 så ska jag ha din dotter i åtanke. Sen gifter jag mig med henne och får en trevlig svärmor. :)

2006-11-08 14:21

2. Åsk (Adland)

Oooh, en dejt - mysigt. :) Hoppas du hade kul på den. Om du inte hade det finns det ju en söt liten tös som är varm på dig som du kan dejta om ca arton år. ;P

2006-11-08 13:00

1. Åsa (Åsas anteckningar)

Det var roligt att träffa dig. Det var ju ett tag sedan.

Det var min kortaste bloggträff också. Och jag tänker inte komma så sent oanmäld igen, det kändes rätt så störande.

Spännande med dejt. Du kanske kan varva sportbloggandet med lösenordsskyddade dejtrapporter. Du behöver ju inte skriva något i de posterna och inte ge lösenordet till något. Men det ger ju ett intressant intryck.


2006-11-07 20:44

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info