Glamourprinsessan i SVD

Jag undrar hur lång tid det dröjer innan den här artikeln om Karolina Lassbo som bloggar på Glamourprinsessan blir mest länkad i bloggosfären enligt Knuff.UPDATE!
Ungefär ett dygn tog det.

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Tisdag 2006-01-24 13:49
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. Åsa (Åsas anteckningar)

Jag är inte alls säker på att den kommer så högt på knufflistan. Tycker den är rätt svår att skriva några direkta kommentarer om.

Jag tycker artikeln är bra. Den lyfter fram en tjej som fått smak för det lite dyrare livet och hon vågar stå för det.Det är nog inte många som vill berätta om hur mycket de spenderar på kläder till olika fester. Bara att tycka att ett par jeans för 2.000 kronor är "normalt" i studentvärlden. Det är mycket, mycket mer än de flesta av mina vänner med hyffsade inkomster skulle lägga på ett par jeans.

Jag läser bloggen ibland och slås av energin hon utstrålar, och på något sätt fixar hon ju det hon vill ha.

2006-01-24 20:33

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Åsa: Min gissning att den skulle komma högt på knuff var för att det var en tidningsartikel som handlade om en populär bloggare.

Har du läst kommentarerna till artikeln på svd.se? Man blir mörkrädd hur ytliga folk är. Många sågar henne fullständigt för att hon är snygg och gillar lyx och tror inte att hon kommer att bli en bra jurist eller advokat. Vi som var på bloggforum i november och hörde paneldebatten om upphovsrätt vet dock att hon har koll och vet vad hon pratar om.

2006-01-26 16:09

3. Åsa (Åsas anteckningar)

Ja, jag har läst kommentarerna, ögnat igenom dem åtminstone. Har kollat igenom kommentarerna på hennes egen blogg.

Jag tycker också det är märkliga kommentarer, som du skriver ytliga.

Jag uppfattar henne som en skärpt tjej som har förmånen att kunna få och göra saker som alla andra inte har och njuter av det.

En märklig grej är att det verkar vara mer "tillåtet" att kritisera vissa på nätet. Carolina tycker jag tillhör de som hanterar kritiken bra.

2006-01-27 16:44

4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Ja, hon verkar förstå att det är deras egen skeva bilden av henne de kritiserar och inse skillnaden mellan den och den som verkligen är hon.

2006-01-27 17:27

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info