Är ni nervösa än, kent?

Imorgon är det turnépremiär för kents turné som man valt att kalla Turné 19.

Göteborg blir första ort ut och sedan följer ytterligare elva spelningar innan avslutningen i Helsingfors den 17:e juni. Totalt 13 spelningar alltså.

När jag tittar på turnéplanen så ser jag att man spelar i Stockholm den 28 maj då jag som jag tidigare berättat, befinner mig i stan. Ticnet visar att det finns ett fåtal biljetter kvar och plötsligt har Popagande och fortsättningen av Bloggforum fått ordentlig konkurrens!

Ser nu att Erik också kommenterat kents Stockholmsspelningar.

Men jag kommer inte att beställa någon biljett och boka upp mig innan jag sett dem i Malmö nästa fredag (den 20:e). Jag har enormt höga förväntningar på konserten den här gången och hoppas att 18.000-mannatältet blir en höjdare.

Det blir sjätte gången jag ser dem och den här gången har det faktiskt gått nästan tre år sedan jag såg dem senast.

Skulle Malmöspelningen motsvara mina högt ställda förväntningar och det finns biljetter kvar till Stockholmsspelningen den 28:e så är det inte omöjligt att bloggfolket får ursäkta.

Att intresset för kent är stort ser man på deras hemsida. Gå in på sidan och kika uppe till höger. Antal besökare just nu: 454.

Dessutom kommer Västtrafik (nån som minns Västtragik?) att köra speciella kent-spårvagnar till spelningarna i Göteborg. De kommer att vara kent-designade och ombord kommer det att spelas kentlåtar. Numret på spårvagnen? 747 så klart.

Men det var inte det jag tänkte skriva om när jag påbörjade den här anteckningen. Jag undrade bara om de börjat bli nervösa än. Imorgon smäller det!

Andra blogganteckningar i kategorin Musik/kent.

Torsdag 2005-05-12 19:22
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info