Musik

Det finns tre artister som hittills inte gjort mig besviken musikaliskt sett; Kent, Elin Sigvardsson och Frida Snell.

Jag har väntat på att få höra Frida Snells nya singel Saturday night och nu finns äntligen videon på hennes hemsida.

Första gången jag hörde låten kände jag mig dock besviken. Den kändes slätstruken, som något av någon B-sångarska typ Britney Spears eller liknande släppt i förbifarten. Efteråt mindes jag inte hur låten gick.

Det gick ett par dar, sedan upptäckte jag videon på hemsidan. Kikade på den och tyckte inte den var något speciellt. Det tycker jag fortfarande inte efter att ha sett den fler gånger, men låten växer, och nu kan jag definitivt frammana den i huvudet.

Tyvärr kommer hennes nya skiva bara att innehålla fem nya låtar. De övriga är från hennes förra skiva. Anledningen är att hon nu satsar på Europa där hennes gamla skiva inte släppts.

Tyvärr finns det ingen information om Frida kommer att ge sig ut på turné och i så fall spelar någonstans i närheten. Den som vet får gärna berätta.

Elin Sigvardsson vet jag däremot spelar på Diezel i Halmstad på lördag. Jag kommer nog inte att vara där, utan satsar istället på att se henne i Hässleholm den 14 november eller (mer troligt) i Malmö den 20 november.

Andra blogganteckningar i kategorin Musik.

Onsdag 2003-10-22 17:38
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. EvaP (Bikupan)

Mats! Jag försökte regga mig på webbkopplingar - men det gick inte. Jag fyllde i uppgifter och tryckte på "registrera mig" och fick sedan upp att sidan kan inte visas... Tillfälligt fel?

2003-10-22 18:00

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Eva: Ja, jag har inte ställt om pekarna till databasen sedan flytten till mats-andersson.se. Just nu håller jag på att bråka med Klocklös men när det är klart ska jag fixa pekarna.

2003-10-22 18:58

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info