Utfrågning av Anders och Johan från HippHipp

I måndags arrangerades en frågestund där HippHipp-gänget Anders Jansson, Johan Wester, Eva Westerling och Sanna Persson svarade på frågor om föreställningen, TV-serien och framtiden.

Inbjudna var alla som prenumererat på HippHipps nyhetsbrev och eftersom jag var en av dessa passade jag på att åka ner till Lund och Olympen där utfrågningen ägde rum. Eftersom man fick ta med sig kompisar frågade jag runt lite och fick med mig två stycken, John och Julia.

När scriptan Elin berättat lite om hur utfrågningen skulle gå till presenterade hon Anders och Johan som kom ut på scenen till applåder och fotoblixtar. Jag vill naturligtvis inte vara sämre så jag tog också kort, fast eftersom vi var i Lund spexade jag till det och tog kort på mig och John istället.

Inledningsvis såg de lite trötta ut, men de kom snart igång. Tjejerna (som spelar Jolanta och Eva Bohlin-Johansson bl.a) satt bland publiken tills de fick en fråga, då kom de fram till scenkanten och svarade. Jag tyckte nog att de också hade kunnat få sitta på scenen.
Efter en dryg timme var frågestunden över och man arrangerade ett lotteri där man kunde vinna om man satt på rätt plats.

Tredje pris var DVD-boxen med säsong 1 & 2 + extramaterial från TV-serien.

Andrapriset var samma DVD-box plus en T-shirt med texten "Var är min pension, 40-talistjävel?" Naturligtvis i svengelsk-fonetisk Mike Higgings-skrift, men jag vet inte exakt hur det stavas så jag undviker översättningen.

Förstapriset var DVD-boxen, T-shirten och.. Ja, ni ser själva på bilden nedan. Killen som vann hade cyklat till Olympen.. :)Efter lotteriet blev det så dags för signering och fotografering. En massa ungar fram snabbt fram och bildade kö medan jag, Julia och John blev kvar vid vår plats och diskuterade hur vi skulle göra. Jag och John ville upp på scen och ta kort och få våra saker signerade medan Julia ville hem. Det slutade med att John åtog sig att köra henne till stationen medan jag köade. Jag gjorde ett dåligt jobb. När John kom tillbaka stod jag fortfarande sist i kön. :)

Efter minst en och en halv timmes köande blev det äntligen vår tur. Jag ser ganska nöjd ut som ni ser.

Innan vi lämnar Olympen fotograferar John mig med hela gänget. Det som är inringat på sista bilden är mitt bands nyinspelade demo som jag gav Johan. Jag sa att den var till hela gänget men jag gav Johan i uppdrag att förvalta den.

Lite mer information om demon och bandet, Cosmic Relief, finns på Cosmic Reliefs hemsida.

Alla bilderna är så klart klickbara.
Andra blogganteckningar i kategorin Humor.

Måndag 2004-12-13 14:25
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info