I god form

Nu måste jag få skryta lite. Den första oktober beslöt jag mig för att dra ner på godis, kakor, läsk och andra sötsaker och samtidigt börja löpträna igen.

Jag hade inte sprungit sedan jag fick problem med ryggen i början på juni och när innebandyträningen körde igång i slutet av september så var det något som visade sig.

Hur som helst. Jag slutade inte dricka läsk, men istället för tre-fyra liter i veckan har det nu handlat om sisådär 1½. Det enda godis jag köpt är ett lite chocklad och i lördags köpte jag faktiskt en rulle ballerinakex.

Men med tanke på att det gick åt minst en påse godis, minst en påse chips eller ostbågar och säkert två-tre påsar kanelgifflar i veckan tidigare så var ju detta ingenting.

Samtidigt har jag börjat springa min gamla sexkilometersrunda. Två gånger i veckan åker jag hem till brorsan som bor kvar i huset jag bodde i tidigare och där start och mål för rundan är.

I helgen hittade jag en inte riktigt lika krävande bana, men dock lite längre och med lika mycket backar (dock ej lika branta) så nu springer jag 6½ kilometer istället.

Hur som helst, när jag vägde mig igår så visade sig att träning och ändrad kostvana gjort nytta. Den första oktober vägde jag närmare 81 kg, nu var vågen nere på 77. Och jag känner mig i bättre form än på länge!

Bra jobbat, Mats!

(Jag firar förresten med en pepsi och en påse kanelgifflar, det är jag värd. :) )

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Tisdag 2004-11-02 18:30
Skriv en kommentar!

Kommentarer:5. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Monica: Livet är orättvist ibland.

Gånte: Nja, det är du som drar ut mig. Det är du som ska ha tack. :)

2004-11-03 19:04

4. Gånte

Vågen visade också 77 för min del idag.
Du är duktig Mats. Bra att du drar ut mig på promenader med :-)

2004-11-03 02:18

3. Monica (Mitt Aktuellt)

Slutade helt med läsk, godis, dressing, feta såser och kakor för två månader sen. Tar nästan dagliga långpromenader. Har inte gått ner ett gram. Hur kul är det på en skala..? :-(

2004-11-02 23:34

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

31 minuter är ju typ Sverigeelit! En timme är mer lagom fast jag tror jag skulle klara den på under 50 minuter om jag försökte idag. Men cykla går också bra. :)

2004-11-02 22:57

1. Stefan (Kadriks syn på saker och ting)

Springer en mil då och då. Det går inget vidare. Behövde en timme sist. Såg sen att en gammal klasskompis sprungit milen på under 31 minuter. Ridå. Nöjer mig med cykelrundor sen dess.

2004-11-02 19:18

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info