Nya bloggar

Sedan Weblogs.se sparkade igång igen så har jag upptäckt några nya lovande bloggar.


 • I Chydenius spår

  Mattias på I Chydenius spår är nämdeman i Norrköpings tingsrätt och sitter också i Kultur- och fritidsnämnden och har en del att berätta om sina åtaganden. T.ex skriver han om att kommunstyrelsens ordförande, kultur- och fritidsnämndens ordförande och vice ordförande inte har råd att gå på Gyllene Tider-konsert utan "måste" använda ett kort som gör att politiker i Norrköping kommer in gratis på alla kommunens idrotts- och kulturanläggningar, till exempel Idrottsparken där konserten hölls.

  Mattias skriver att "Officiellt är det för att kunna granska verksamheten, prata med personalen - se att skattepengarna används rätt helt enkelt."

  Konstigt nog verkar kommunstyrelsens ordförande Mattias Ottosson (ej att föräxlas med bloggskribenten som heter Mattias Sundin.) väldigt intresserad av Idrottsparken då han besöker den nästan varje gång IFK Norrköping spelar.

  Sundin själv verkar också intresserad av fotboll. T.ex har han ett förslag på vad nyligen sparkade Djurgårdstränaren Zoran Lukic kan hitta på härnäst.

 • p-blog

  Namnet på bloggen är kanske inte så intressant, men det är innehållet. Pierre Andersson (han är inte släkt med mig! :) ) hörde jag talas om första gången för några dagar sedan i och med att han ställer frågor om bloggar och bloggande. Jättebra sätt att få kontakt i bloggosfären. I anteckningen Bloggare - Jag behöver er hjälp! ställer han som sagt dessa frågor som han sedan vidareutvecklar i anteckningen Ett försök till tydliggörande. Längre bak i bloggen hittar jag dessutom länkar till bland annat Michael Moores nystartade blogg och en film som visar hur det kunde sett om man spelat pingis i Matrix.

 • Svantes weblog

  Svante har skrivit en del om musik, klart han hamnar på min bevakningslista på weblogs då.  Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

  Söndag 2004-07-25 15:30
  Inga kommentarer

  Skriv en kommentar
  Namn:
  Epostadress:
  URL till din hemsida:
  Hemsidans namn:
  Fyll i
  alfabetets
  sista bokstav:

  Använd inte A HREF-taggen för att länka!
  Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

  Kom ihåg min info