Inomhus-VM i friidrott

Jag satt och tittade lite grand på sändningarna från inomhus-VM i friidrott nyss. Eftersom helgen är uppbokad med annat så kommer jag inte att följa det lika mycket som VM 2003 och följdaktligen blir det inte heller särskilt mycket bloggat i ämnet.

Jag tänkte bara rapportera att Stefan Holm är klar för morgondagens final i höjdhopp och när han blev intervjuad efter kvalet nyss så sade reportern att "Robinson är visserligen slut men det kommer att bli mycket folk som tittar imorgon ändå" varpå Stefan Holm svarar "Ja, det är melodifestivalen har jag hört." Han har humor.

Helgen kommer annars att erbjuda två timmars innebandy, därefter Björns Vänners sista konsert på ett bra tag då sångaren Rickard Schicke flyttar till London. Jag har tidigare nämnt bandet när jag skrivit om en av medlemmarna, Markus Slivka. David och Hans-Olof, två kompisar från Lund (David var mitt ressällskap på Stockholmsresan) kommer att möta upp utanför The Tivoli.

Därefter åker vi ner till Lund där vi i morgon tillsammans med övriga jammkompisar ska spela tillsammans igen för att på kvällen göra en enlåtskonsert för några kompisar som ska fira David som fyllde 31 i onsdags.

Söndagen kommer jag antagligen att påbörja i Lund med sedan förflytta mig mot Örkelljunga och ett besök hos far.

Vi får se om jag hinner blogga mellan varven. :)Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Fredag 2004-03-05 18:12
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. Daniel Olovsson (minmening)

som gammal friidrottare (sen åtta år tillbak) har den här sporten en speciell plats i mitt hjärta .. dock orkade inte kroppen med och jag fick sluta :( hörde att vi fick guld i höjdhopp för männen *grattis sverige*

2004-03-07 11:26

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Vilka var dina grenar? Själv har jag ett längdhoppsguld från Bjäreolympiaden som största merit. :)

2004-03-07 17:46

3. Daniel Olovsson (minmening)

100m och 200m slätt tävlade jag i. Har varit aktiv inom höjdhopp och längdhopp också men med åren blev det mer och mer sprint. Kul :) Roligt att även du har en merit inom friidrotten.

2004-03-07 17:52

4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Ja, friidrott var skoj, men intresset dog ut. Men jag var inte särskilt talangfull inom någon gren så jag hade knappast varit i Budapest i helgen oavsett. :)

2004-03-08 18:15

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info