Sökningar avslöjar nyheter

Jag läste nyss Bengts anteckning om hur någon sökt på +förkylning +whiskey + recept och hamnat på När jag ändå har ordet... och då slog det mig att jag också haft tankar kring sökresultat idag.

Jag har oftast lite tid över efter lunchen innan vi börjar jobba igen som jag brukar använda till att kolla mailen och statistik över mina sidor, dels för att se om någon skrivit någon kommentar t.ex i bloggen och dels för att se vad folk sökt på för att hitta min sida.

Idag såg jag ovanligt många som sökt på skådespelaren Keve Hjelm så jag antog att han uppmärksammats i tidningar på ett eller annat sätt. Jodå, när jag kom hem läste jag på text-tv att han avlidit.

Varför man hittar Keve Hjelm på mina sidor? Kändisars födelsedagar såklart.

Andra blogganteckningar i kategorin Internet.

Tisdag 2004-02-03 19:17
Skriv en kommentar!

Kommentarer:4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Eja: Ja, det har du rätt i. Men man borde upptäcka misstaget ganska snabbt, ni är ju inte det minsta lika. Jag har ju faktiskt sett er IRL båda två. :)

2004-02-04 18:31

3. Eja (Dreamland Project)

Själv har jag fått en del udda sökningar, vissa ord ligger jag rätt högt upp rankmässigt. Men det måste vara en besvikelse för de som trott att de hittat Lisa Miskovskis hemsida och hamnar hos mig :)

2004-02-04 18:29

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Chadie: Ja, man borde samla på såna sökningar. Jag har varit med om liknande saker, men eftersom jag inte samlar på dem så minns jag inte någon..

2004-02-03 20:43

1. Chadie (Chadie NU)

Det är rätt lustigt ibland hur folk hittar ens blogg eller hemsida. I vintras hade jag skrivit om att jag hade stått och köat på morgonen för att köpa biljetter till premiären av Sagan om konungens återkomst. Det var ganska många som hittade min blogg genom att kombinera sökorden biljeter och Sagan om... Stackars dom!

2004-02-03 20:32

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info