Får jag lov att rekommendera?

Det spelas så mycket skräp på radion nuförtiden så jag tänkte rekommendera en skiva som jag garanterar att du inte har. (Om jag har fel är du bara att gratulera.)Skivan är en EP med fem låtar. Artisten är Marcus Dimbodius (bara Dimbodius som artist) från Göteborg som producerat och skrivit rubbet själv. Och detta är BRA!Skivan inleds med två melodiösa spår; Struck by sadness of love och All or nothing. Tredje spåret Love like this är en drygt en minut lång vacker gitarrslinga med text på temat kärlek. Efter denna kommer de två låtarna med hitpotential; Until the end och Not to be here. Until the end spelades också en hel del i P3 för ett par år sedan. Just nu är Dimbodius igång med sin första fullängdare och förväntningarna från min sida är enorma, ungefär som när Kent släpper ny skiva. I väntan på fullängdsdebuten får jag och alla andra dock hålla till godo med EP:n Not Love. Du kan köpa den på www.dimbodius.com eller ladda ner låtarna i MP3-format. Eftersom han inte har skivkontrakt utan betalar allt själv rekommenderar jag att du köper skivan.

Andra blogganteckningar i kategorin Musik.

Tisdag 2003-04-08 21:28
Skriv en kommentar!

Kommentarer:4. Mats Andersson (Mats Andersson)

Du har så rätt, Eja.
MP3-nedladdning och modem är en trist kombination. Jag har blivit väldigt bortskämd med mitt bredband, eller vad man nu ska kalla Telias ADSL för. Du får väl köpa EP´n istället då. :)

Trevlig helg till dig också.

2003-04-12 20:31

3. Eja (IggeoEja)

Nope, känner mig lite anti till modemet jag fortfarande tvingas använda till mitt surfande. Vilol ha bredband men det kommer inte att byggas ut inom den närmaste 5-års perioden :(
Att tanka hem MP3:or med modem är ingen hit!
Trevlig helg!


2003-04-12 13:35

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Du har så rätt, Eja. Det behövs musik som inte bygger på att tjäna så mycket som möjligt. Jag undrar var man hittar dessa eldsjälar. Har du lyssnat något på Dimbodius? Det finns ju lagliga mp3:or på hans hemsida.2003-04-10 17:02

1. Eja (IggeoEja)

Hej!
Måste ju förbättra/bibehålla min förstaplats som kommentator :)
Det var ett tag sedan sist, tänkte mest bara svänga förbi och säga hej.
Det är roligt att höra att det finns eldsjälar inom musikvärlden som håller på för att det är roligt och inte bara för pengarna.
Sådana artister är guld värda!2003-04-10 00:10

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info