En andra summering av Rögles insats i Elitserien 2008/09

Så har Rögle spelat ytterligare 11 matcher i årets elitserie. Två femtedelar är nu spelade och precis som efter första summeringen så är Rögle femma. Trenden är dock att Rögle tappar då man för några veckor sedan faktiskt ledde serien.

Sedan dess har man fyra raka förluster och fått ännu fler spelare på skadelistan. Senaste långtidsskadan åkte Mattias Tjärnqvist på. Förhoppningsvis kan han vara tillbaka vid jul.

Men som sagt, Rögle är åtminstone fortfarande femma även om det är riktigt jämnt. Med 33 poäng har man bara tre poäng upp till andra plats och sex poäng ner till 11:e.

Nu väntar två viktiga hemmamatcher mot Modo och Djurgården. Seger i dessa matcher skulle kännas väldigt bra.

En positiv sak som hänt under de senaste 11 matcherna var att Rögle blev första lag att ta poäng av alla andra lag. Starkt! Under de 22 spelade matcherna har man också lyckats göra mål i samtliga vilket bara Skellefteå och Djurgården också mäktat med. Tyvärr man dock inte lyckats hålla nollan ännu vilket man har gemensamt med HV71, Frölunda och Södertälje. Frågan är vilken nolla som spricker först.

Andra bloggar om: , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Onsdag 2008-11-19 17:29
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. Daniel Olovsson (Bloggliv)

Flera skadade, fyra förlorade matcher i rad och om jag inte minns fel brukar inte Rögle hämta sig efter en sådan förlustsvit. Men jag önskar innerligt att jag har fel - Rögle är i Elitserien för att stanna!

Hur är det annars med Mats och familj?

2008-11-19 18:38

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Jotack, allt är bra! Vi jobbar och står i. Och själv?

2008-12-03 11:42

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info