Jäkla Rögle!

Usch, den här kvalserien har blivit värre än jag någonsin kunde tro!

Alla experter skrev på förhand att detta skulle bli den jämnaste kvalserien någonsin och visst, jag var beredd att hålla med dem. Malmö, Leksand, Brynäs och Mora såg jämnstarka ut men jag trodde att Rögle som vanligt skulle tappa i början och snabbt bli avhängda.

Och så blev det ju. Det är bara det att serien är så jämn att alla lagen slår alla (utom Västerås som bara slår Malmö) så efter Rögles tre raka segrar är man med i racet om en elitserieplats i allra högsta grad!

Och det är det som är typiskt. Det där jäkla laget ger en hopp. Nu har jag börjat tro att det faktiskt är möjligt för laget att ta en av de där två elitserieplatserna. Jag tror på det tillräckligt mycket för att ha köpt biljett till matchen mot Brynäs imorgon.

Men jag vet att jag kommer att bli så besviken. Det blir ingen elitserie nästa år heller. Men jag hoppas att laget överraskar mig igen. Forza Rögle! Tre matcher kvar och det "enda" som behövs är tre segrar så är saken klar!

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Lördag 2008-04-05 19:17
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. Daniel Olovsson (Bloggliv)

Jag är på tok för lat (läs: snål) för att köpa biljetter till Rögles matcher, så jag ser dem på tv istället. Och där sitter jag med mina hemmagjorda grytlappar i grönt och vitt och viftar fram mitt hemlag.

Patetiskt lamt, eller hur? Får dra mig iväg någon dag och faktiskt se några fler matcher.

2008-04-05 20:51

2. Håkan (hakke) (hakke snackar)

Om inte annat får du säkert en massa bränsle till ståuppbrasan av all den adrenalin som går åt för att slitas mellan hopp och förtvivlan. Du måste säga till när du kör i Stockholm nästa gång, så kan jag vara publik och låtsas att du är Rögle. Topp?

2008-04-05 23:01

3. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Daniel: De två matcherna jag sett i Ängelholm är de första jag ser den här säsongen. Såg en match förra säsongen och desförinnan gick det nog fyra-fem år. Så nä, det är inte lamt att se dem på TV istället. Att vifta med grytlappar däremot... :)

Hakke: Har inget inplanerat i Stockholm just nu (fast jag ska till Norra Brunn och titta 18-19 april) men det är klart du ska komma och se mig när jag uppträder där nästa gång. Håll koll på hemsidan http://www.mats-andersson.se så missar du inte när jag uppträder i Stora Staden nästa gång. För övrigt är Rögle ett alldeles för känsligt ämne att skämta om. :)

2008-04-07 13:14

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info