"Granat hittad på äldreboende"

Är det bara jag som tänker på de bråkande gamlingarna i Hipp Hipp när jag ser den rubriken i Aftonbladet?Andra blogganteckningar i kategorin Media.

Onsdag 2003-03-26 22:56
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. Linnéa

Själv studsade jag lite inför Expressens löpsedel igår - överst stod "Extra vinstchanser i BingoLotto" och under det "Lasse Kronér förd till sjukhus efter livshotande allergichock"...

2003-03-27 09:21

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Den stod jag också och tittade på medan jag väntade på min tur i kassan i affären. Men jag måste ha missat de extra vinstchanserna för jag reagerade bara över att kvällstidningarna börjat frossa i allergichocker efter den 15-åriga flickans död. Jag antar att allergichock kommer att bli vårens modeord på löpsedlarna.


2003-03-27 16:43

3. Thorvald (Förvetet)

På GT:s löpsedel stod det "... till sjukhus efter dödlig allergichock". Trots den dödliga chocken var/är han uppenbarligen inte död. Jag undrar om han återuppstått?


2003-03-27 17:51

4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Det är ju detta som är typiskt löpsedlar och förstasidor. Vänta bara, det dröjer nog inte länge innan en löpsedel av typen "Kronprinsessan Victoria riskerar att dö!" kommer. Vi riskerar alla att dö. Varje dag riskerar vi att dö. En av alla dessa dagar som vi riskerar att dö på kommer vi också att göra detta. Men snälla, berätta inte det för kvällstidningarna, för då slår de snart upp detta som en nyhet...


2003-03-27 18:00

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info