Mycket intressant i bloggosfären

Medan jag under dagen jobbat och flyttat möbler har det rapporterats om en hel del intressanta saker i bloggosfären.

  • Jinge frågar vem brottslingen på bilden är. Jag visste inte hans namn men kände igen honom som Clark Olofssons medhjälpare vid Norrmalmstorgsdramat. Det lustiga är att jag kände igenom honom från en trailer till filmatiseringen om händelsen, med Torkel Petersson som Janne Olsson (som medhjälparen hette). Man lyckades verkligen göra honom porträttlik.

  • Kaxi har en lista över saker hon ska bli bra på när hon blir stor. Min motsvarande lista hade nog sett ut på samma sätt så när som på krukväxterna (de brukar överleva), de viktiga papperna (de brukar hamna i en pärm) och nattsömnen.

  • Margot Wallström har börjat blogga! Såg det först hos Henrik Torstensson men läste senare om det även hos Erik, Jorun och Bengt. Precis som Erik så fastnade jag för hennes avslutningsord i första posten; "2004 sucked!" Hela anteckningen känns personlig och tilltalande.

  • Monica skriver om författares hemsidor.

  • Upptäckte just Ingvar Svenssons blogg. Han är kristdemokratisk riksdagsman och bloggar med blogger på en blogspotadress. Någon bloggare har skrivit om honom (minns så klart inte var) och jag gillar också att han inte brytt sig om att använda partiets publiceringssystem eller liknande utan bara satt igång. Måhända är det en strategi för att välkomnas i bloggosfären men det struntar jag i. Strategi eller inte, det är personligt och det är tilltalande.

Det är sällan man kan läsa om politik på Klocklös i Tiden, men idag blev det länkar till två bloggande politiker. Kors i taket. :)

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Fredag 2005-01-14 15:53
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

brother: Ja, den ska bli intressant att följa.

2005-01-20 18:24

1. brother (Utsikt från en etta i Ronneby)

Såg Margots blogg idag och jag måste hålla med om att den verkligen kändes ärlig och "på riktigt", trots att man inte kunde kommentera =)

2005-01-18 04:19

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info