God morgon?

Efter ha legat och vridit mig i en timme så kändes det bara löjligt att ligga kvar och försöka få sisådär en och halv timmes sömn till så istället har jag nu två timmar tills jag behöver bege mig till jobbet. Man kanske skulle diska lite så här på morgonkvisten?UPDATE!

05:53

Sedan sist har jag ätit frukost, diskat, dammsugat trappan, hängt undan kläder, sorterat bort högen med papper från bordet, bäddat sängen (när hände det sist?), vattnat blommorna, mp3:at en CD, plockat ner vinterkängor och -jacka i källaren och håller i skrivande stund på att bränna en CD.UPDATE 2!

06:29

...duschat, bränt klart CD´n.. Ska ta och käka en macka till eller två så att jag står mig till lunchen, sen sticker jag till jobbet.

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Torsdag 2004-05-13 04:46
Skriv en kommentar!

Kommentarer:6. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Julia: Ja du, säg det.. Nåt väldigt undermedvetet för jag har ingen aning. Och nä, det händer verkligen aldrig, mina sovvanor har inte ändrats. :)

Vad bra att livet leker, hoppas tårtan smakade bra.

2004-05-14 18:09

5. Julia

Jaså du, vad var det som pågick i huvet som gjorde att inte du kunde sova? Det händer väl annars aldrig? =)
Nu ska jag äta tårta, livet leker! Ha det!

2004-05-14 13:27

4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Jag bor i hus ett tag till så grannarna skulle inte ens höra om jag spelade trummor. Hade ett trumset stående i huset under ett par månader, men sedan förra helgen står det numera i Lund.

Jo, det blev lite dammsugning, trappan ser okej ut nu. :)

2004-05-13 05:47

3. Daniel (minmening.com - tankar i tiden)

För att inte komma i olag med dina grannar (om du bor i lägenhet) så skulle jag inte råda dig att börja dammsuga, men själv kanske jag borde träna lite på trummor eller vad tycker du? ;)

2004-05-13 05:13

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Hej! Tack!

Nej, jag somnar nog inte på jobbet, frågan är hur det blir ikväll. Vad ovant det är att ha en massa tid över att få gjort saker på. Jag kanske skulle ta och dammsuga lite nu när disken är avklarad? :)

2004-05-13 05:11

1. Daniel (minmening.com - tankar i tiden)

Nämen godmorgon och hejsan :) Kul att jag har lite sällskap denna tidiga timma. Hoppas allt är väl och att du inte somnar till på jobbet. Ha det bra!

2004-05-13 05:03

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info