Gästboken

Daniel på minmening.com skrev ganska positivt om Klocklös (och några andra bloggar) häromdagen. Han skrev också att min gästbok fungerat dåligt. Jag tänkte bara berätta att felet är åtgärdat nu.

Vidare kan jag inte förstå hur folk kan bli upprörda över att någon berömmer andra. Visserligen heter bloggen sur och utflippad, men ändå.. Dessutom är idén med femibotten-lista gammal. Tänkte länka till wookiepunch.se men lät bli; av samma anledning som jag inte länkar till Aftonbladet eller Expressen längre: jag vill ha kvalité på mina länkar.

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Onsdag 2004-02-18 17:44
Skriv en kommentar!

Kommentarer:10. Azzman (Wookiepunch.se)

*Flinar*

2004-02-23 22:46

9. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Azzman: Det är precis det jag gör. Att göra en bild på med skotthål på en personlig hemsida är inte kvalité, det är bara.. lågt.

2004-02-23 22:33

8. Azzman (Wookiepunch.se)

"Tänkte länka till wookiepunch.se men lät bli; av samma anledning som jag inte länkar till Aftonbladet eller Expressen längre: jag vill ha kvalité på mina länkar." Kan du utveckla det där? Beskyller du Wookiepunch för att ha brister i kvalité?


2004-02-23 22:13

7. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Xipe: Så länge jag slipper vara med på sämstalistan så kommer du undan. :)

2004-02-22 22:04

6. Xipe (En Röst i Natten - en protoAmerikan i skapandet)

Ujujuj vad du och Utflippad kommer surna till när jag kommer med min "Bäst och sämst i den svenska bloggosfären under 2003". ;)

2004-02-22 19:55

5. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Johnny och Chadie: Tack för era funderingar. Jag tycker gott man kan skriva om vilka bloggar man tycker är bra så länge man gör det just för att de är bra och man vill att andra ska upptäcka dem och inte för att få beröm tillbaka. Jaja, vi får se om jag slänger upp min 50-i-topp-lista över bloggar jag läser ikväll. :)

2004-02-19 09:10

4. Johnny (stationsvakt)

Idén med att berömma "Klocklös" är också gammal, det har jag gjort förut. Precis som Chadie förstår jag lite grand vad "utflippad" menar, men jag tycker inte man behöver blogga om det, man kan hålla det för sig själv. Själv tänker jag inte som "utflippad"; jag blir hur glad som helst för beröm. Och ser jag någon annan bli "uppskriven" brukar jag kika lite extra på den bloggen för att se om jag håller med. Ofta gör jag det. Och fast det är gammalt att berömma "Klocklös" tänker jag fortsätta att göra det, fast kanske mer i kommentarform i fortsättningen.

2004-02-18 21:56

3. Chadie (Chadie NU)

Både iden med femitopp eller bottenfem är väl gammal? Själv har jag bestämt mig för att inte längre gå in sådana diskussioner om vad som är bra bloggar, var och en får ha sin stil och uppfattning. Det är samma som den är ständigt återkommande diskussionen om vad som är en blogg.
Tänkte egentligen säga två andra saker: jag håller med minmening om att din blogg har helt unik, egen design. Ett stort plus för den.
Men jag tänkte också säga att jag i och för sig lite grann förstår vad utflippad menade. Det kan bli lite mycket berömma varandra och så där mellan bloggar. Fast bara ibland. Oftast har vi fullt upp med att skriva annat som egentligen är mer intressant.

2004-02-18 20:54

2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Tja, det är väl okej att klaga, men när det gäller sajter på nätet känns det rätt onödigt med tanke på att det är ganska lätt att låta bli att gå in på sajter man inte gillar.

Jag kikar oftast på Aftonbladet och Expressen när jag kollar upp nyheter men sedan en tid så försöker jag länka till seriösare tidningar när jag länkar till nyhetsartiklar.

2004-02-18 18:53

1. Daniel Olovsson (minmening)

Va bra att gästboken funkar igen, konstigt det där att den inte ville som du innan. Men nu är det ju helt ok :) Alla kan vi inte tycka om allt men då är det nog bättre att hålla igen flabben om vissa saker. Du har en god poäng där med Aftonbladet & Expressen faktiskt, ska tänka på det.

// Mvh Daniel

2004-02-18 18:31

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info