En wiki efter döden?

Jag hittade en ny blogg på Weblogs igår; Nyfiken blog. Jag läste att skribenten lagt upp en wiki med sidor om sin syster som dog för en månad sedan.

Jag tycker att detta är en jättebra idé. Med tanke på alla kontakter, vänner, bekanta, kalla det vad du vill, man har via nätet så behövs något mer än en gravsten att samlas vid.

Jag hoppas dock det dröjer ett tag till innan någon sätter upp en sådan wiki åt mig. Jag har lite saker jag vill ha gjort innan det är dags.


Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Onsdag 2004-01-14 13:51
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Johan: Självklart vill man inte behöva göra något sånt här, men när det händer måste det kännas bra att det finns en samlingsplats för de som inte bor i närheten. Att ha en mötespunkt på nätet kring avlidna personer kommer säkert att bli vanligare och vanligare.

2004-01-15 09:06

1. Johan Adler (nyfiken blog)

Roligt att se att du hittat min systers wiki. Hon har många vänner utspridda över hela Sverige och resten av världen, så det kändes vettigt att ha en mötespunkt på nätet.

Du skriver att du int evill att någon skall behöva göra en sådan sida för dig snart. Jag hade gärna sluppit ha anledning att göra det för Helena.

/Johan

2004-01-15 07:41

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info