Elin Sigvardsson

Eftersom jag numera har en bloggsida där jag lägger in all information om Elin Sigvardsson så har jag inte skrivit om henne i Klocklös i Tiden på länge vilket gör att ni som bara läser Klocklös inte hör så mycket om henne längre. Det är inte så bra så jag tänkte göra något åt det nu.

Igår gick hennes tredje singel, Paper cup words in på topp tio på Tracks, något som hennes båda tidigare singlar också lyckats med. Starkt jobbat med tanke på att skivan som de är hämtade ifrån, Saturday Light Naive, är hennes debutalbum. Jag kan inte på rak arm säga en enda artist som lyckats med samma sak, alltså att placera sina tre första singlar på topp tio på Tracks. (Sen om Tracks är den ultimata listan att jämföra med låter jag vara osagt.)

Tidigare har Where to start legat åtta veckor på listan med en femteplats som bäst och When it comes to you låg sju veckor och nådde nionde plats som bäst.

Tack vare brother så fick jag reda på att hon spelar i P3 Live måndagen den 26 januari. Samma vecka borde årets Grammisnomineringar avslöjas. Hon har tidigare blivit nominerad till både P3 Guld och Rockbjörnen.

Så, nu har jag uppdaterat er lite.

Andra blogganteckningar i kategorin Musik.

Söndag 2004-01-11 15:32
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

John: Bättre "fyndig" titel än ingen titel alls? Vad är det du Sigur Ros skiva heter? Javisst ja, den heter ju ingenting.

2004-01-14 09:04

1. John E Thelin (Supertrevligt)

Oj, vilken "fyndig" skivtitel, sen.

2004-01-14 00:43

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info