Rymdimperiet säger hej då

Via Förvetet får jag reda på att plank rensat bort hela sin imponerande webblogg Rymdimperiet från internet. För den som saknar den så finns det dock en "liten" (13.3 MB) zip-fil att ladda ner med hela dess innehåll.

Även Gustav (Det perfekta tomrummet) och Erik (Mymarkup) skriver om det faktum att Rymdimperiet, nyligen utsedd till Sveriges näst bästa blogg av InternetWorld inte finns längre.

Men som jag läste på Rymdimperiets ersättningssida så planerar plank en comeback och jag är inne på samma sak som Erik. "Jag tvivlar inte på att han kommer tillbaka med den vildaste av idéer genomförd." Det är ju sån han är, plank. Han gör det som faller honom in och det är mycket som faller honom in!

Jag besökte nyligen Håkan och berättade för honom om vilka bloggar som utseendemässigt tilltalade mig mest när jag började läsa bloggar. Rymdimperiets dåvarande design var snygg och hamnade tillsammans med Mymarkup och Torgny Bjers engelska blogg på min topp tre-lista över snyggast bloggar. Idag är det bara Mymarkup som har samma utseende kvar.

Plank lyckades dessutom få ner sin humor i text vilket hans små kommenterar till olika kul länkar visade. Dessa kommentarer gjorde att länkarna blev ännu roligare.

Klart vi kommer att sakna Rymdimperiet, men vi ser också fram emot att få ta del av planks nya projekt!

Gandalf Grå -> Gandalf Vite
Rymdimperiet -> planks nya projektUPDATE!

Även David (Månhus Beta) skriver om Rymdimperiet.

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Lördag 2004-01-10 12:14
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info