Dåligt minne

Så har det hänt igen. Jag jobbade idag och som vanligt på jobbet så har man mycket tid över till att tänka på annat än jobbet.

Lyssnade lite på radio och hörde en låt med en artist som lät som hon... Eh.. Ja, du vet, hon.. Amerikansk, mörk.. Nä, inte Whitney Houston.. Du vet hon.. Unbreak my heart. Toni, Tori, nånting.. Men vad f*n, det är ju som när jag inte kom på vad han skådisen hette. Han.. Eh, JFK, Waterworld, ja, du vet han..?

För ett knappt halvår sedan såg jag hela JFK och först när eftertexterna började rulla fick jag reda på att han heter Kevin Costner. Den gången lyckades jag inte komma på det själv, men det gjorde jag faktiskt idag efter någon timme.

Det var samma sak med den amerikanska artisten. Toni Braxton heter hon.

Jag har under hösten läst boken Gödel, Escher, Bach som vid något tillfälle tar upp det här med minnet. Författaren menar att vi inte glömmer någonting, det hamnar bara på ett ställe där vi inte kan nå det. Det är nästan så att jag är böjd att hålla med efter mina upplevelser med Kevin Costner. Jag har ju inte glömt vad han heter, det är bara det att jag inte hittar kartan till platsen där hans namn ligger lagrat. Därmed inte sagt att jag glömt var kartan ligger, det är bara det att jag inte hittar kartan till platsen där kartan ligger just nu. Och så vidare.Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Lördag 2003-12-13 15:03
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info