Jag - en entreprenör?

Ikväll är det utsåld föreställning på Folkets Hus hemma i Teckomatorp. Thomas Petersson och Eric Löwentahl med flera ska bjuda på högklassig standup. Det är utsålt sedan flera veckor tillbaka vilket innebär att det kommer att vara 300 personer i lokalen. I lilla Teckomatorp!

Och det är mitt fel alltihop.

Jag är med och driver Teckomatorps Humorfabrik, en ideell förening som sedan starten 2012 arrangerat mer än 30 offentliga föreställningar, bland annat en turné med Anna-Lena Bergelin (fd Brundin) och föreställningar med till exempel Al Pitcher och Özz Nûjen.

Och vi sköter allting från planering till marknadsföring till att vara värdar för kvällen.

Jag tror att mitt 20-åriga jag hade haft svårt att tro på denna utveckling. Jag var inte någon framåt person i skolan och inte särskilt driven när det gällde arbete.

Jag jobbade ju tidigt som timanställd web-programmerare, och så här i efterhand kan jag önska att jag varit mer på och fått vara med om den enorma utveckling som skett på internet de senaste 20 åren.

Men jag fick åtminstone jobba som programmerare 2007-2015 även om jag nu fått andra arbetsuppgifter.

Men jag utvecklar fortfarande nya websidor på fritiden och hänger ni med i bloggen framöver så kommer ni att få lite smakprov på vad jag hittat på den senaste tiden.

Så jag har blivit mer driven den senaste 20 åren och fortsätter det i den här takten den närmaste 20 åren så kommer jag att revolutionera världen som 60-åring! (Infoga valfri smiley.)

Nä, dags att lämna datorn, jag har en utsåld föreställning att förbereda.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Livet.

Onsdag 2016-03-16 16:37
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info