Jag är lite besviken...

Ja, lite besviken är jag allt efter bloggmiddagen. Mina bilder blev inte alls bra. Men hellre dåliga bilder och trevligt sällskap än tvärtom.Jag skulle kunna skriva mycket om kvällens begivenhet och kommer antagligen att återkomma till den framöver.Lite kort bara innan jag ska försöka slockna:


Den enda jag inte kände igen (av de jag sett bild på) var Steffanie, och henne har jag till och med sett på TV! (Via ABC-nytts hemsida om jag inte minns fel.)


Torgny hade jag inte sett bild på så hans ansikte var en ny bekantskap. (Ja, hela han var en ny bekantskap, men det gällde ju för allihop.)


Erik och jag har varit på samma Kent-konsert för tre år sedan kom vi på!


Gustav var den första jag kände igen och därmed hittade till rätt bord när jag lite vilsen tittade runt i lokalen efter

1. Välkända nunor

2. Någon att fråga efter Torgnys bord


Lite dum kände jag mig när jag skulle gå. Jag tog Erik i hand och sa "Trevligt att träffas!"

Jag tog Gustav i hand och sa "Trevligt att träffas!"

Jag tog plank (jag vet vad du heter och tänker använda det i utpressningssyfte i framtiden! :) ) i hand och sa "Hej då!"

Som om det inte var trevligt att träffa honom/dig då. Man vill inte gärna upprepa sig, men ibland är det bättre att göra det än att ge fel signaler. Fast jag verkade vara den enda som märkte det. :)


Sammanfattningsvis! Det var väldigt kul att träffa er allihop och nästa bloggmiddag tänker jag inte missa även om den äger rum i Stockholm. Jag hoppas att kvällen fortsatte lika lyckat som medan jag var kvar, och att era bilder blev bättre än mina. (Jag förväntar mig att få se dem i morgon!)Till sist!Gid nitt, bliggmiddigsbisikiri! (Jiji, ni indri icksi!)


Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Måndag 2003-05-05 23:48
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info