Zlatan...

Det är mycket snack om Zlatan nu. Han var magisk i slutet av matchen mot Parma då han på egen hand vände 1-2 till seger 3-2.

Men överdriver ni inte nu? Han gjorde mål på en tveksamt dömd straff och gör sedan 3-2 på övertid. Han får bollen i straffområdet, tar ner och slår den i mål. Inget märkvärdigt mer än att det var i slutet av matchen.

Vad jag inte sett många kommentarer om är Zlatans osportsliga uppträdande efter straffmålet då han kramar om en motståndare. Något av det mest unkna man kan göra i sportsammanhang är att håna en motståndare det går dåligt för.

Zlatan får göra hur många mål han vill, Henke Larsson är ändå en bättre spelare på alla plan.

Jag hörde en intervju med honom efter en match i Skottland där han gjort fyra mål. Intervjuaren frågar hur det var med motståndarförsvaret, om det överhuvudtaget funnits försvarare i motståndarlaget. Henke blir arg och tycker det är en skitfråga.

Nä, skärp dig, Zlatan, och gör det du är bra på istället; spela fotboll!

Andra bloggar om: , , , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Sport.

Tisdag 2008-01-22 18:32
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. bläck

Du är ju rolig. Inte nog med att du är ful du är dum också. Henke kan inte mäta mig zlatan

2008-01-23 11:36

2. Alexis

Men kan du sluta, det är ju så jävla löjligt, alla spelarna "hånar" varandra, du har ju fan ingen aning om vad försvarana gör för att psyka anfallarna. Du är ju riktig naiv om du tror att andra spelare, vilken position dom än har, gör allt för att psyka, antingen säger nåt snabbt i deras öron, eller puckla på dom då o då. Tror du verkligen att Henke e nån jävla ängel eller? Kommer du inte ihåg att han slog en motståndare i magen förra säsongen? Han har dragit ifrån intervjuver för att han inte tyckte om frågorna, bl.a en med Granqvist. Antingen ljuger du eller så har du ingen aning vad du babblar om. Du kanske till och med är en Zlatan-hatare. Henke kan aldrig vara bland dom största i världen, visst han var/är en bra forward, men inte bland dom bästa, och han va så bra då skulle han ha vunnit skytteligan här i Allsvenskan. The Zon Of God rules.

2008-02-08 23:34

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info