Bloggtips

Daniel Olovsson har sedan han började blogga för första gången (runt 2003?) haft en mängd olika projekt och idéer men har precis som jag haft svårt att få till något långvarigt av dessa. Men nu verkar han ha hittat sin bloggform då han numera bloggar väldigt mycket om olika tips för att förenkla datoranvändandet. De senaste dagarna har han bland annat bloggat om hur man tar tillbaka 20% av sin näthastighet från Windows XP, tips på hur man snabbar upp sin dator och om ett program som heter Backup safer.
[Läs mer på Bloggliv]

En annan blogg som jag följer med stort intresse sedan några månader är Tommy K Johanssons blogg om datorer & internet. Jag antar att det är samma Tommy K Johansson som bland annat haft bloggarna bombrecept.com och svartanka.com och som man väl kan säga gått samma väg som Daniel Olovsson i så fall, haft många projekt och idéer men som i och med sin "nya" blogg verkar hittat hem.

Av mina (just nu) 203 Delicious-länkar står anteckningar från Tommys blogg för 105.
[Läs mer här]

Andra bloggar om: , , , , , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Fredag 2008-01-05 11:28
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. Daniel (Bloggliv.s)

Helloj Mats,

Det var absolut inte igår man såg dig på stan. Det kanske börjar bli dags för en ny bloggträff? Ja nu har jag nog hittat rätt syfte med min blogg och nog är det Tommy som varit bidragande till varför. Tommy har väldigt intressanta blogginlägg och jag fyller i på min blogg med den information jag själv saknar.

Ha det så bra.

2008-01-05 13:15

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info