Hockeyallsvenskan färdigspelad!

Rögle avslutade snyggt genom att bortaslå Nybro med 6-0. Reservmålvakten Christoffer Nilstorp fick alltså hålla nollan, kul för honom!

Sedan tidigare har det varit klart att Södertälje, Rögle och Leksand spelar i Kvalserien till Elitserien, som inleds den 9 mars och att Västerås, Björklöven och Växjö kvalar vidare om den sista platsen. I sista omgången säkrade också Nyköping en plats bland dessa fyra som gick till play off.

Redan idag började play off-spelet och där vann Växjö över Björklöven med 2-1 efter sudden death och Nyköping slog Västerås med 4-3. Därmed leder Växjö och Nyköping med 1-0 i vinster, först till två går vidare till play off-final.

Kul också att se slutställningen i skytteligan som Rögles Pär Arlbrandt vann överlägset på 72 poäng, 22 före tvåan. Rögle fick med ytterligare två spelare bland de tio främsta.

Så här slutade Hockeyallsvenskan 2007:


De två sista lagen, Arboga och Huddinge skulle ha kvalspelat för att stanna i hockeyallsvenskan, men idag kom beskedet att Arboga drar sig ur på grund av dålig ekonomi och flyttas ner till division 1. Trist.
Andra bloggar om: , , , , , ,


Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Söndag 2007-02-25 22:45
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info