Jag får skylla mig själv...

Eftersom jag i höstas hade en period då jag skrev väldigt lite i min blogg och läste ännu mindre andra bloggar, något jag ännu inte kommit ikapp med, så har jag en del bloggar i bloglines som uppnåt maxantalet 200 anteckningar.

Stationsvakt är en av dessa.

Jag hittar en del kul saker där men det känns lite inaktuellt att skriva om det eftersom den senaste anteckningen av de 200 är postad i början av november..

Men bättre sent än aldrig!

Vi börjar med hans anteckning "CP känns inte riktigt korrekt" där han reagerar över att skällsordet retard översätts till CP.

När jag var lite kallade alla ungar varandra för CP och då var det ett skällsord. Nuförtiden förknippar jag CP med en begåvad ståuppkomiker och en författare, journalist och regissör. Det finns en hel del klipp med Jesper Odelberg när han är med i en norsk TV-show på Youtube. Inte mycket standup dock.

Allt blir så mycket annorlunda när det finns förebilder.

I en annan anteckning för Johnny stationsvakt fram tesen att alla människor är bloggare, men de flesta är datorlösa.

Det är en intressant tanke tycker jag och påminner om det Annica Tiger en gång skrev för att beskriva sin dagbok. Jag minns det inte ordagrant men tror att det löd nåt i stil med "Alla har en historia. Det här är min."

För övrigt blir jag lite rädd när jag testar Stationsvakts sökfunktion. Man fyller i en kroppsdel och trycker på "Sök i Stationsvakt" och får inga träffar på varken artärer eller mjälte men som tur är har han både hjärta och hjärna.

Andra bloggar om: , , ,

Andra blogganteckningar i kategorin Bloggvärlden.

Torsdag 2007-01-04 20:30
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. Johnny (stationsvakt)

http://tinyurl.com/ydh8ev


2007-01-05 08:11

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info