Sjätte raka segern för Rögle

Rögle tog sin sjätte raka seger i hockeyallsvenskan i fredags då Oskarshamn besegrades med 5-2 inför drygt 3300 personer i Ängelholms ishall.

Jag kan bara påminna mig en lika bra säsongsinledning för laget under de snart 20 år jag följt dem och det var 1991-92, en säsong som slutade med elitserieavancemang. Jag minns inte hur många matcher laget vann i säsongsinledningen det året, men man slutade på 17 vinster och en förlust på de 18 matcherna i division 1 södra som det var på den tiden.

Just nu möter man Leksand på bortais, ett Leksand som inledde starkt med tre segrar för att sedan förlora lika många matcher. Intressant match med andra ord.

I slutet av första perioden står det fortfarande 0-0.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Rögle.

Söndag 2006-10-15 16:33
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. Monica (Mitt Aktuellt)

HEJAR du på Rögle eller nåt?

*skrattar högt* Vet inte varför det blev så roligt. Kanske för att de två senaste rubikerna "heter" Rögle :-) och för att det är ett ganska hm... intressant ... ord.

2006-10-15 16:44

2. Daniel (e61life)

Kul att de går bra för dem. Nog för att jag är ängelholmare men jag är faktiskt (och ärligt talat) lite dålig på att se deras matcher. Har varit på match en gång i mitt liv och de mötte Troja (eller nått sånt). Förlorade med 1 - 3 och sen dog mitt intresse.

Um...heja Rögle friskt humör...det är ni som...susen gör. Heja heja heja.

2006-10-15 17:25

3. David Hall (Månhus)

Jag förknippar Rögle mest med den soptipp som låg utanför Skrylle mellan Dalby och Södra Sandby. Känns passande på något sätt, även om det nu är ett annat Rögle. ;)

2006-10-15 21:02

4. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Monica: Japp, Rögle är laget i mitt hjärta så nu när säsongen har inletts och den dessutom har inletts så bra så kommer du att få läsa mer om laget, var så säker!

Daniel: Jag är också en dålig besökare nuförtiden. Fast nu kan jag ju faktiskt skylla på jobbet då det gör att jag bara har möjlighet att se söndagsmatcherna.

David: Rögle? Soptipp? Låter inte bra. Jag har aldrig hört talas om den, även om jag besökt Skrylle några gånger. Vet att det finns ett Rögla i trakten därnere, tror t.o.m att det finns ett Rögla kloster, men Rögle soptipp, nä, den var ny.

2006-10-16 13:06

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info