Broloppet på knappa 2.18

Arrangörerna säger att det var det sista broloppet som arrangerades som ägde rum igår och jag var en av cirka 8500 deltagare.

Vädret var svalt och behagligt innan loppet började då solen höll sig undan och vi fick till och med en kort regnskur strax innan jag och min kusin bytte om.

Lagom till vi kom ut till starten på bron kom dock solen fram igen så det blev lite för varmt väder för att vara optimala förutsättningar.

Tyvärr krånglade mina kalsonger med mig och skavde rejält mot mina innerlår (jag har rejäla skavsår idag..) så redan efter knappt sju kilometer började jag gå för första gången. Resten av loppet gick och sprang jag i omgångar, stannade till vid varje vätskekontroll, drack två muggar vatten och försökte hålla nere kilometertiderna till under sju minuter.

Jag lyckades faktiskt göra detta under alla kilometer som inte hade några vätskekontroller och när jag kom i mål efter 2.17.48 timmar så var jag fortfarande ganska pigg i kroppen och förbannade mitt klädval för hade jag fått springa hela tiden hade tiden blivit åtminstone tio minuter bättre och då hade jag slagit min kusin som varit i mål i fem minuter när jag kom fram.

Snabbaste kilometer blev för övrigt den åttonde som tog 5.03 min.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Min maratonträning.

Söndag 2006-06-18 14:33
Skriv en kommentar!

Kommentarer:1. Henrik Sundström (Ojämn joggare)

Grattis!

2006-06-20 18:22

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info