18 km på 1.53.24 tim

Okej, jag har legat nere med löpträningen i en vecka och solen gassade ganska bra när jag kom upp för den där långa backen efter knappt en mil, men jag trodde ändå inte att jag skulle behöva gå vissa bitar av banan men så blev det.

Jag lämnade bilen på verkstad idag och körde en liten omväg för att komma upp i en sträcka som var åtminstone i närheten av halvmaran. 18 km blev det och när bilen var parkerad var det bara att springa hem.

Jag passerade 8 km på ca 45½ min vilket jag var väldigt nöjd med och därefter kom den där saftiga uppförsbacken uppför italienska vägen mot Boarp. Denna klarades också av relativt galant. Blev lite sur på en bilist som var tvungen att spola rutan just som han körde förbi mig men annars gick det bra.

Vet inte hur långt jag kommit då jag svängde vänster efter Hasses Lada, men tiden var ca 1.02.30. Strax därefter började problemen. Tidigare hade jag fått springa ganska mycket i skugga men de senaste kilometerna hade legat i sol och den gassade ganska bra och någonstans mellan Boarp och Västra Karup tog krafterna slut och jag började gå. Gick och sprang sedan omvartannat i några kilometer innan jag kom till 16 km-passeringen. Passerade den på ca 1.41.30.

Försökte sedan springa hela vägen hem vilket inte gick så bra första biten men sedan gick bättre och bättre. Näst sista km gick på 6.30 min, den sista gick en minut snabbare.

Sluttiden blev 1.53.24 vilket väl jag får vara nöjd med med tanke på att jag började gå.

Det är bara 11 dagar kvar till Broloppet nu.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport/Min maratonträning.

Tisdag 2006-06-06 23:15
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info