Imponerande publiksiffror!

Jag kikade just igenom publiksiffrorna för de matcher som spelats i hockeyns Elitserien fram till nu och upptäcker att Frölunda på sina 14 hemmamatcher fortfarande inte haft under 10 000 åskådare! Imponerande! Inget annat lag har haft mer än 8500 åskådare på någon match.

Ja, jag vet att alla hallar inte tar lika mycket folk men det spelar liksom ingen roll i sammanhanget. Frölunda imponerar både på isen och på läktarna.

Jag konstaterar också att Rögles publiksnitt ligger på 2760 personer per match, något under målet på 3000.

Andra blogganteckningar i kategorin Sport.

Tisdag 2005-12-06 13:49
Skriv en kommentar!

Kommentarer:2. Mats Andersson (Klocklös i Tiden)

Bengt: Svaret finns på http://www.mats-andersson.se/blogg/show.asp?svarsID=1432

2005-12-11 17:56

1. Bengt O. (När jag ändĺ har ordet)

Hej Mats - nu missbrukar jag din kommentarsfunktion till en snabb reaktion på VM-lottningen. Den blev väl ganska bra för Sveriges del men jag undrar om man rent psykologiskt kommer att klara T & T. Man ställer upp med sina världsstjärnor Zlatan och Henke, hela förberedelsen går: underskatta inte, underskatta inte, underskatta inte. Men så kommer dessa superproffs ut på planen och möter några glada respektlösa lirare från Karibien, det låser sig kapitalt och så...pofff! Vad tror du? (Glöm inte att det var rena turen plus ett genidrag från Zlatan som gjorde att man besekrade Ungern. Kroatien var också en plattmatch. Och vem kan inte besegra Island?)

Jag såg lottningen i tysk TV - bedrövlig sändning. (Vad hade Heidi Klum där att göra? Och hon borde väl haft råd med en ordentlig klänning.) Lyckligtvis såg man inte Lagerblad, hade han träningsoverallen på sig?


2005-12-09 22:23

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info