Anders och Måns på krogen

Jag såg Anders och Måns krogshow i Malmö förra veckan. Tillsammans med Sanna Persson och En svensk TV-orkester roade de oss i publiken under lite drygt två timmar.

Jag tror att vi som följt deras karriär genom radioprogrammn Wallraff och Så funkar det hade större behållning av showen än de som såg dem för första gången.

Till exempel inleds showen med att Anders ringer Ola Salo och frågar om hans band (The Ark) kan vara kompband. Ola Salo, namnet på hönan som Hans af Klas ger till Gun när han varit störig.

Eller när Anders lite senare håller en monolog om utseendefixering och tycker det varit bättre om människan liksom gäddan aldrig slutat växa. Då hade vi sluppit såna där Ann Nicole Smith-förhållanden med rullstolsgubbar. Dessutom finns det annan fördel med gäddor. De badar. Jämt! Däremot lästes aldrig dikten Gäddan badar upp.

Vidare var bananplantan utbytt mot sparris i visan som förklarar om den är en växt, en ört, eller ett bär. Osv, osv.

Även om det inte var en lika stor grej att se dem den här gången som när jag besökte humorfestivalen i Helsingborg hösten 2003 så var de väl värt de 260 kronor det kostade.

Andra blogganteckningar i kategorin Humor.

Onsdag 2005-03-02 19:31
Inga kommentarer

Skriv en kommentar
Namn:
Epostadress:
URL till din hemsida:
Hemsidans namn:
Fyll i
alfabetets
sista bokstav:

Använd inte A HREF-taggen för att länka!
Om du inleder url:en med http:// så blir den automatiskt en länk.

Kom ihåg min info